Dusty Bones

Dusty Bones | 27.07.2005 | Hard Rock
4:41

Hikeä, verta, pakokaasua ja olutta...

Nyt mukana myös Basso Pasanen.

7.86   1173 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Joneski 09.11.2005
On prkule rankkaa menoa! Kovaa riffiä lähtee tulemaan skebasta ja sounditkin on ihan hyvää luokkaa kotitekoseks. Rokken rolliakin iskeyty johonki väliin... Meinas mennä ykstoikkoseks mutta ei ihan kuitenka.
0   +1 +2
 
8
Putte 13.08.2005
Ihan onnistunut ralli ilman mitään turhia kikkailuja. Kitarat kuulostaa mukavan agressiivisilta. Niistä erityisplussaa. Rummut tuntuvat olevan hieman liian takana, tai itseasiassa koko biisi tuntuu siltä että soitanta olisi tehty kellarissa ja nauhoitus samaan aikaan yläkerrassa.. Elementtejä siis enemmän esille ja volaa lisää, basarille ehkäpä lisäpotkua equttamalla. Nojoo, noihin nyt ei kannata sen tarkemmin puuttua, biisi kun on hyvä vaikka olisi sanelukoneella kaivonpohjassa nauhoitettu.
0   +1 +2
 
Free-Soul 10.08.2005
Tiukkaa vääntöä todellakin, kova meininki! Eikös tuo sama rumpuintro ole jossain Guns n' Rosesin biisissä? Alkupuoli on riffiä riffin perään karmeella vyörytyksellä, niinkuin pitääkin olla! Periksi ei anneta! Puolivälissä väliin syöksähtää takavasemmalta perinteinen blues-kierto joka, hmm, tuo vaihtelua vaikkakaan ei ihan riffi-rock-biisin keskelle mun mielestä sovikkaan. Mut se nyt vaan on mun mielipide. Mut hyvä!
0   +1 +2
 
Haava 04.08.2005
Jumalauta. Tässähän vedetään sellaista menoa, että tälläistä vanhempaa hevikamaa kuunteleva innostuu kuin poro jolla on kossupullo perseessä. Pyörii väkkärää, niin että letti heiluu. Raakka, rankkaa ja monotonista mättöä. Lo-fi tunnlma vain tekee sen pikantin lisän tähän, että tuntuu kuin lavallinen rautapalkkeja putoaisi päähän... Jeah! 50-luvun sooliolua päälle ja kansa kiittää! Rumble and heavy metal! Tässähän on se kaikki!
0   +1 +2
 
8
Kuutti 03.08.2005
Soittimet tuntuvan olevan halussa kohtalaisen hyvin.
Soundit on toimivat ja biisi kulkee hyvin eteenpäin, tosin laulua jäin hieman kaipailemaan. Käy vähän tylsäksi ilman laulua.
0   +1 +2
 
6
jepaa 31.07.2005
Jäin odottamaan että milloin laulu lähtee tulemaan, mutta eipä tullutkaan. Kyllä tämä näinkin toimii, mutta kappale kuullostaa vähän tylsältä,. puolessa välissä taitaa olla riffi lainattu joltakin Hurriganes nimiseltä orkesterilta..;) Mukavan kivaa kitaratemppuilua, muuta nyt ei hirveästi voi valitettavasti sanoa.
0   +1 +2
 
8
P. Virta 31.07.2005
Tosi loistavat rummut ja riffit, tätä kuuntelisin joka päivä jos pitäisin genrestä. Kaikki biisin osa alueet on toteutettu loistavasti. Pituuskin on sopiva. En juuri nyt keksi mitään muuta haukkua kuin laulun puuttuminen. Laulun kanssa tää menis melkein mihin vaan!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta