Eau de la Rivière Noire

3:14

"Mustan kosken vesi" ranskaa taitamattomille. Kappale tavoittelee tietynlaista kaoottista/kakofonista pakokauhua tai jotain sinne päin. Alun perin piti olla jokin pianolla soitettu horror-räpellys, mutta sekaan ilmestyi tuollainen biitti ja kaikki efektit.

9.00   254 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=410756
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

zenri 09.02.2010
Tässä on oikein oiva tunnelma. Jotkut soundit vähän särähtää itelle korviin. Nuo tommoset vähän trancemaiset liut, kun korvaisi jollain vähän orgaanisemmilla pöhinöillä, niin johan ois kovaa.
0   +1 +2
 
9
Piru Kange 09.02.2010
Kiintoisaa äänimaalailua. Teoksessa on yhtä aikaa kauniita elementtejä sekä häiriökäyttäytymistä. Kertooko tämä sitten siitä, mitä kaikkea virtaava vesi saa aikaan? Kaarnalaivaa on kiva katsella, mutta kunnolla virtaava koski voi musertaa vahvankin purtilon...

Oikeastaan tämä on erittäin hieno tekele. En kauheasti ymmärrä tällaisesta musiikista, mutta tämä äänikollaasi vakuuttaa. Se vangitsee mukaansa.
0   +1 +2
 
9
Fillari 08.02.2010
Loistava pianosoundi, musiikillisesti minulle hieman taiteellinen pläjäys, vaikka kyllähän tämän ihna mielikseen kuuntelee. Piisi rakenettu kivasti lisäillen juttuja kokoajan. Häröisen meiningin oletan kuuluvan piisiin ja erityisesti tuo hichkokkimainen tunnelma loppua kohti toimii hienosti. Ysin pukkaan.
0   +1 +2
 
watt 08.02.2010
tästä biisistä ei saanut ei sitten yhtään mitään irti.tämä sopisi soundtrack osioon.soundit ihan ok silti.
0   +1 +2
 
Peteee 07.02.2010
Hienosti onnistunutta tunnelmointia. Sopisi kauhuleffaan todella hyvin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta