Näin sinun itkevän

Eki Pop | 20.08.2007 | Iskelmä
6:01

(Oletusarvo, paina muokataksesi)
EP:ltä "Elämän realismia"

8.27   4113 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Rojola 06.09.2007
kun näin ton genren, niin odotin toiveikkaana jotain tietynlaista musiikkia. tää kappale on ehk vähä liia omaperänen ja raskas iskelmäksi, menee paremmin tohon light rock genreen. todella piiiiiitkä kappale... ehkä rakenteessa olis voinu olla enemmä muutoksia ku tää meina olla aika väsyny koko ajan. lopun feidaus vaan lisää tätä mielikuvaa, "nyt ei jaksa enää masteroijakaan..." mä en nyt kauheesti pääse tähän sisään, phuuu...
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 06.09.2007
Mukavaa rauhaisaa ja hyvin tehtyä pop-slovari. Biisi etenee mukavasti ja melodiat ja harmoniat kivoja! Sellainen kesä sade biisi.
0   +1 +2
 
MKDELTA 01.09.2007
Paras tähän asti kommenttiringissä kuulemistani Eki Pop kappaleista. Tunnelmaa riittä ja tällä kertaa toteutuskin on kohdallaan. Hyvä hyvä.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 02.09.2007
Surullisen haikea meininki. Sanoitus kuljettaa biisiä eteenpäin. Taustat tukee hyvin sanomaa. Pientä ontumista kokonaisuutena - vaikea sanoa onko se tämä 'kotiviini'mäisyys. Hiukan vanhahko soundi, ja tempo on pikkasen laahaava. Kyllä tämä iskelmästä menee.
0   +1 +2
 
Piru Kange 01.09.2007
Allright, varsin maukas keitos. Tällaista Agents-tyyppistä rock-iskelmää. Soundeista ainakin tykkäsin kovastikin. Samaten laulajan ääni sopii tähän hyvin. Biisi itsessään on sävellyksenä aika perinteinen ja koukkuja on käytetty varsin mallikkaasti. Biisi on minusta hitusen liian pitkä - tai ainakin menee vähän liialliseksi itsensätoistamiseksi. Jotain pientä variaatiota kaipaisi siinä mielessä rakenteeseen?
0   +1 +2
 
8
thunderbaum 30.08.2007
Eki Pop on kova, mutta ei ehkä tämä kipale ollut ihan yhtä hyvä kuin aikaisemmin arvostelemani Kadonnut aika. Ehkä tämä oli liian pitkä. Hyvää mieleen jäi yllättävä tomikomppi. Muutamia hyviä leijuvia basso fillejä. Taustalaulut. Kiits -Jaw
0   +1 +2
 
7
katara 30.08.2007
Iskelmässä laulajan ääni ratkaisee. Tässä tapauksessa laulaja oli hyvinkin keskinkertainen. Kappale on myös turhan pitkä, kuusi minuuttia toistellaan samaa juttua, kun kolme olisi hyvinkin riittänyt.
0   +1 +2
 
8
Joo en itse tosta iskelmästä paljoa tykkää mutta olihan tässä ihan mielenkiintoisia juttuja välillä.. Astetta parempaa iskelmää, mutta silti se tuntuu iskelmältä... Vähän kokeellisuutta mukaan niin olis hieno juttu...
0   +1 +2
 
Bluefever 30.08.2007
Aika perus suomi-iskelmää. Sopivalla melankolialla ja hiukan laahavalla biitillä. Laulajan ääni sopii kappaleeseen, sopivan tumman maalaavaa meininkiä. Suomalainen kesäyö ja lähiöterassit tästä tulee mieleen (ei siis negatiivisella tavalla). Vähän pitkä tämä kyllä on tällaiseksi iskelmäralliksi, olisi voinut ehkä supistaa lopusta vähän pois? Nojoo se on makuasia. En ole mikään suuri iskelmädikkari, joten jätän antamatta arvosanaa.
0   +1 +2
 
8
Art Alta 30.08.2007
Olin melkein varma, että olisin jo arvostellut, mutta enpä näköjään ole. No, taisi olla joku toinen tekijän biisi. Lauluäänestä ja -tyylistä on kyllä hankala erehtyä. Tuntuu, että tämä toimisi paremmin, kuin se toinen biisi. Ei ole edelleenkään mielimusiikkia, mutta kyllähän tässä sellaista melankolista tunnelmaa on. Tyylisekseen hyvä biisi, eikä nyt mitenkään karsea ole esityskään.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta