beauty

el niklas | 04.08.2006 | --
3:27

4-track nekroshit 2006

9.67   855 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Ungalo 29.08.2006
Särömaailma on tässä biisissä varsin toimiva. Melodiat ovat tunnerikkaita, rakenne huoliteltu, soitto kuulostaa napakalta ja erittäin "helpolta" ilman mitään kompastuksia, laulu on hunajaa korvilleni. Pitkästä aikaa biisi, jonka kuuntelee vaikka 10 kertaa peräkkäin, kuitenkaan kyllästymättä. Melodiat, rakenne ja kokonaiskuva miellytti niin paljon, että en löydä mitään valittamisen sanaa. Parhain tämän projektin biiseistä. Täydet pojot!
0   +1 +2
 
9
Pukkapää 04.08.2006
Päivittäistä herkkua niklakselta! En pistä vastaan lainkaan. Tällä kertaa biisi on paljon rauhallisempi ja pakko sanoa, että tämä puree minuun paljon paremmin kuin tuo ensimmäinen. En tiedä onko minusta tullut vanha hömppä, joka pitää rauhallisista temmoista valtavasti, mutta minua ei haittaa. Koitan kertoa hieman lisää mitä tämä raita aiheutti minussa:

Heti alun myhäilevä ja hyvin pysähtelevä alku tuo hyvälle mielelle ja sitten päästään tähän raitaan kunnolla käsiksi Oilin alettua vokalisoimaan. Taas mennään neliraiturin särömaisessa maisemissa ja tässä se toimii yllättävän hyvin. Rytmiryhmä tukee ja antaa hyviä riffejä koko kansan kuultaviin ja Oili hoitaa hommansa perusmaisen loistavasti. Kertsistä pidän valtavasti; sen melodia ja tunnelma osuvat täyteen herkkusuoneen ja tämä herra on yhtä heiluvaa päätä. Todella hyvä! Sitten tämmöinen hieman "metallimainen" tamppausosa tuo hyvää kontrastia muuten tähän suhkot rauhalliseen kokonaisuuteen. Se osa kyllä hoitaa hommansa tuolla joukossa ja hieman heittää hilseitä pois. Näin loppuun asti päästään hyvin ehjin nahoin ja kokonaisuus toimii; kaikki oleellinen on ja pituus juuri sopiva.

Eli näin nyt tiivistettynä todella tunnelmallinen ja hyvät melodiat omaava niklas-raita, josta tämä setä ainakin piti kovin. Ei mitään suurta motkotusta kyllä monesta asiasta, nyt kun tähän neliraiturisoundiinkin on niin hyvin tottunut. Eli vahvasti menee arvoisa el niklas! Tämä setä alkaa odottelemaan seuraavaa antia demolta. Nähdään seuraavassa kommenttiboxissa!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta