chocking on you

el niklas | 07.08.2006 | --
2:59

4-track nekrolofi

9.00   768 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 220603 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
chezmoreau 17.08.2006
hyvä biisi, mutta piru vie että pidän tosta laulusoundista+efekteistä! Se tekee tästä bändistä persoonallisen. Toki soittokin pelaa paremmin kuin hyvin.
0   +1 +2
 
8
Pukkapää 08.08.2006
Sopivan suoraa ja menevää rokkia tarjoillaan kultatarjottimella meille sivistymättömille. Säkeistö ja verse luovat omituisen, mutta mukavan olotilan, jossa tekisi mieli vain jamitella ja heilutella takamustaan kuin kasaritanssijat parhaimmillaan! Sitten kun siirrytään kertsiin, niin loppuu olotila ja tekee mieli alkaa hyppimään, raivoamaan ja heiluttamaan päätänsä kuin raivotautinen koira. Ja voi pojat, minkä teitte tällä c-osalla! Siinä päästään oikein tamppausrockmetallin ytimeen ja hyppiminen vain villiintyy. Huh, tässähän oikein hiki nousee pintaan!

Rytmiryhmä pysyy sopivan maltillisena ja tarvittaessa väkivaltaisena ja toimivat jälleen kerran hyvin yhteen. Oili taas hoitaa hommansa perusmaisen kiitettävästi ja saa minulta pojoja joka biisin suhteen ihmismäisestä laulusuorituksesta. Soundit pysyvät likaisina ja hyvä, että semmoiset ovatkin. Tässä toimii tämä meno oikein villisti.

Eli oikein groovea menoa tarjoilitte tällä raidalla arvoisa el niklas. Saitte sedän hytkymään ja heiluttamaan päätänsä, siitä hyvästä taas tätä perusnumeroa tarjolla. Saa ottaa vastaan! Ugh!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta