Relax

el4 | 14.07.2005 | Downbeat
4:13

Downbeattia

7.33   1296 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JamesMercy 25.07.2005
Hupsista, downbeat piti sanomani. Pahoittelut.
0   +1 +2
 
JamesMercy 25.07.2005
Rumpusamplet ovat aivan kamalat - siitä ei pääse mihinkään. Helpoimmat mahdolliset pätkät ja taitavat vielä olla efektoimattomat. Lead ei sekään oikein toimi; melodiana ei mitenkään hirveän huono, mutta kannattaisi toteuttaa mielummin jollain synalla tai soundfontilla kuin yhdellä samplella. Jokin näppärämpi bassokuviokin olisi paikallaan, samoin kuin lisää pieniä melodianhärpäkkeitä. Rummuista tosiaan suurimmat miinukset, vaikka loppupuolella perkussioiden avustuksella paranivatkin. Vähän mielikuvituksetonta menoa - ja downtempoa? Enpä usko...
0   +1 +2
 
6
JM 21.07.2005
kamala haikkasaundi alusta, ihan presettiä on tuollanen..tuo ulvova saundi joka tässä soi ei ole minun mieleen ollenkaan, jotenkin rasittava. jos se olisi vaikkapa filtteröity ja heitetty reverbiä ja vähän hiljemmalla, se voisi toimia taustalla, mutta näin "pääosassa" se ei kuullosta hyvältä. Rummut ja bassopuoli on aivan kelvollista loppupuolella, vaikka nuo haikkasaundit alussa päähän ottikin. varsinkin lopun perkussiojutuista pieni plussa. kokonaisuutena jää kuitenkin aika heikoksi.
0   +1 +2
 
-Tepa- 17.07.2005
Syna saundi olis voinu olla joku toinen, ehkä jotenki pehmeempi. Kyl sulla näihin ajatusta on. Oon kans sitä mieltä et toi "Sis is what se DJ does" on silti parempi..
0   +1 +2
 
6
DJ Laventel 16.07.2005
Teeppä kokonaa itte noi rumpu kompit ja padit ni kattellaa sit uudestaa.
0   +1 +2
 
8
NicklauZ 16.07.2005
Aika perus haitsu heti tuossa, mutta ei se mitään. Tästä paistaa muutenkin nuo FL:n perus samplet läpi, mutta ei nyt oteta sitä huomioon. Mutta samplet vaihtoon niin tää menis ysistä ;) Todella mukavan rento rumpu chillailu kyllä muuten. Hmm, tämä rakenne on hiukan ehkä myös outo. Tuntuu että kappale alkaa välillä kokonaan taas alusta. Tässä on varmaan yritetty saada sellaista kertsi-väli-kertsi... jne. menoa, ei siinä mitään. Vaikkapa voxujen tai räbäyksien avulla saattaisi toimia vieläkin paremmin.

Tässä nyt yritin vähän kaivella noita huonoja puolia esiin jotta voisit sitten seuraavassa biisissä taas kehittyä ;) Mutta muutamista virheistä huolimatta kelpo downbeattia :)
0   +1 +2
 
8
Anssi H 15.07.2005
kivat haikat heti alussa, ja kicki on juuri sopivant tuntuista.
aika perus clappi.
tausta padi on aika siisti..
kicki muuttui väjitellen hienoksi beariksi.
haitsut alkaa ävähän tylistyttää, kun koko aja samat haitsut, eli hieman vaihtelua.
biitti toimii melko hyvin loppuun mennessä.
genrekin on laitettu oikein, ja biitiksi luokiteltu. hyvä!
jos olet noin nuori kuin lukee, ni tämä biisi on mitä parhain!! ;)
0   +1 +2
 
9
jaguaari 14.07.2005
hyvä biisi..hyvät rumpu kompit :)..kyl ehkä hiukan tylsä biisi :/ mut ei se mittään kyl on kuunneltavaa kamaa ihan tää biisi :)... ei oikein muuta sanottvaa...HYVÄ !
0   +1 +2