Maybe 2/rmx

Electric Foundry | 18.04.2006 | Chill Out
4:38

Kommenttien perusteella yritetty parannella.

2.9 300 latausta

7.77   3546 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
T-Sync 28.08.2006
pakko kyllä sanoa, että vaikka tämä aluksi ontolta ja hieman ohuelta kuulostikin, tuo piano oli aivan mielettömän kaunis. taustalla pari kertaa soitin ja mukavan utuinen fiilis jäi. padit ja piano toimi hyvin yhteen, kuitenkin vähän liian tyhjät äänimaisemat.
0   +1 +2
 
JamesMercy 28.08.2006
Jonkinlaisia Husky Rescue -viboja tuli tuosta alusta, oikein kivaa. Miellyttävän kaunista ja pehmeää. Kelluu itsekseen ja tuottaa hyvää mieltä. Rakenne jää tuossa vähän ehkä jumittamaan, kehitystä voisi tapahtua jo aavistuksen aiemminkin. Vähän turhan iso kontrasti sitten tuohon pianon kilkatukseen, joka ei oikein sitten iskekään. Hakkaa turhan lujaa ja tuntuu paikoin särkevänkin. Ei hyvä. Ja liian simppeli melodia jotenkin, junnaa paikallaan. Rummuissa on haikkapuoli jotenkin turhan massiivinen. Jo vähän ärsyttävä. Pehmeämpi basarintömistely olisi riittänyt. Rakenne ei tässä kyllä oikein toimi, jotenkin liian heppoisista aineksista on kokonaisuus kasattu. Keksitään yksi osa ja jätetään se siihen. Ei niin. Jumalaisesta alusta paljon pisteitä, mutta kokonaisuus jätti kyllä kylmäksi. Hiomisella, hiomisella tästä saisi jotain tosi hienoa aikaan.
0   +1 +2
 
9
Derble 28.06.2006
Kauniit äänimaisemat tässä, ja muutenkin todella nätin kuuloista musiikkia. Kyllä tätä oli mukava kuunnella, alun hempeily parasta.
0   +1 +2
 
8
Holmström 10.05.2006
Melodia toimii, hieno kulku mutta pitää hajottaa enemmän palasiksi... Laajaa maailmaa voisi käyttää enemmän. Piano hoidettu hyvin mutta korostui liian kovaksi... hieman pehmeyttä siihen pitäisi saada...? jotenkin meinasi vallata koko jutun keskiosuuden...
Padi korostus ei tekisi huonoo ollenkaan mutta ei liikaa... lähtee muuten hallitsee liikaa tätä erinomaiselle kuullostavaa biisiä.

Ajatus ja hallinta hyvä, pientä fixausta vaille niin tule loisto juttu...
0   +1 +2
 
9
camoflauge 09.05.2006
Täs on onnistunut biisi, hyvä kokonaisuus ja fiilis kohillaan... piano on tosi hyvä ja "kaunis"... hyvä mixaus : jaksaa kuunnella kokonaa... Hyvä alku padit ja kilkuttimet :).. Tästä tulee mieleen vähän joku Faithless:in biisi... antaisin sellaisen 9.1/2 :) ei ihan 10
0   +1 +2
 
Dj Hand 07.05.2006
hyvät soundit, kauniit melodiat ja äänet mutta biisissä ei oikein tapahdu mitään, ei chill outin tarvitse olla musikiillisesti tapahtumaköyhää ^^
0   +1 +2
 
8
D-Beat 03.05.2006
Juu, kyllä nuo alun padit ja vinkunat tuulikelloineen toimii oikein mainiosti ja kuten Gebo Modyo tuossa mainitsi niin tossa on juuri semmoinen kiksutrancen intro selkeästi.=) Toi pianomelodia on ihan kiva, joskin hieman enemmän kaipasin siihen vaihtelua ja oi oi oi kun tekisi hyvää semmonen oikein matala string-soundi tuonne taustalle. Toi "rumpukomppikin" on ihan ok kuuloinen. Khyyl tämä ihan veikeä zipale on. Lupsakkaa chillailua kaikin puolin ilman suurempia vikoja. Annetaanpa 8+
0   +1 +2
 
gebo modyo 02.05.2006
Soundit on tässä parannetussa versiossa hieman paremmat, mutta eivät siltkään miellytä minun korvaani aivan täydellisesti. Soundit ovat hiukan kuivakat, ne kaipaavat mielestäni enemmän kaikua (siis nimenomaan reverbiä, ei delayta). Ja tässä on liian pienellä taajuusalueella liian paljon tavaraa. Piano ja iso määrä syntikoita samalla nuottialueella, joten tuo keskiäänialue on täysin tukossa, eikä yksittäisiä soundeja erota tuosta millään.

Melodiat on kyllä ihan kivat, mutta tuo pianomelodia on hieman tökkivä, kun nuo soinnut tulee niin paljon kovempaa kuin yksittäiset nuotit, joten siitä tulee jotenkin sellainen fiilis, että pianoa hakataan todella aggressiivisesti, vaikka melodia onkin hyvin herkkä.

Tässä on hyvä melodia, josta kannattaa ehdottomasti kehitellä jotain, toimisi erinomaisesti vaikkapa jonkin trance-jumputuksen tunnelmallisena introna hyvin.

p.s. tuosta sfx-sweep-soundista (kilinkolinkilinkolin) en sitten pidä yhtään. Kuulostaa liikaa jonkun halvan synan "super kuul ringin' bellz" sfx-soundilta. Sehän on tietysti makuasia tykkääkö siitä vai ei.
0   +1 +2
 
7
degeneraatti 01.05.2006
iloiset äänet, mut en juuri saanut biisistä otetta...
0   +1 +2
 
8
Xns 19.04.2006
Pienomelodiassa on potentiaalia trance mätkyksi. Hieman variointia pienomelodiaan. En osaa arvostella tällaista musiikkia... hyvän kuuloista kuitenkin. Keskeneräisen kuuloinen, mutta toisaalta - tilaa on mukavasti. Kiva biisi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta