*The Russian beauty (UnRaw)

4:44

Nonnii en tästä kypsemmäksi tätä biisiä saa ... omasta mielestä kuulostaa paremmalta kuin edellinen. Ei mitään suuria uudistuksia vain pieniä säätöjä.

Ok ... this is as finished as I get this song. I think that it sounds better than last one. No big changes to old one just a little adjustments.

O.K.%u2026 dieses ist, während beendet, während ich dieses Lied erhalte. Ich denke, daß es besser als letztes klingt. Keine grossen änderungen an altem gerechtem wenig Justagen.

21.10.2006 600 latausta
10.11.2006 700 latausta
25.3.2007 1400 latausta
4.6.2007 1666 latausta
28.9.2007 2000 latausta
30.12.2007 2310 latausta

8.15   4095 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Darkscoop 06.02.2008
Tää biisi rulaa kyl.
0   +1 +2
 
DJ Smash 24.10.2006
Hmm.. alussa jälleen hieman..tuota..irrallisia sointuja. Sen jälkeen tulee kivat padit, tästä kohtaa kappale olisi okeasti voinut vasta alkaa, nuo alkusoinnut olisi voinut jättää pois.. Kiksu on hieman heikko joten siihen lisää potkua niin hyvä tulee. Hieman muutenkin rakenne on heikko; tästä puuttuu se jokin potku mikä nostaisi fiilikset kattoon. Mutta PPK-melodiat pysyvät tässä paremmin rakenteessa mukana kuin edellisessä versiossa. Muutenkin melodiat ovat ehkä hieman liikaa itseääntoistavia (vaikkakin transusta on kyse) mutta pisteitä siitä että melodiat ovat puhtaita. Jälleen huipennuksissa jää puuttumaan fiilistä, ja todella paljon.
Mutta pakko sanoa että tämä versio on kyllä hitusen parempi kuin edellinen versio, pelkästään yleistunnelmankin takia. Rakennetta selvemmäksi ja muutenkin hieman muuttelee niin.. hetkinen.. älä hukkaa tiedostoa missään nimessä, saatan jopa jossain kohtaa pyytää lupaa remixin tekoon :P Mutta siis parempi kuin edellinen versio.
0   +1 +2
 
9
Kiva,enempääkin kuuntelua kestävä kipale.
Jotain piano virytystä keskiosaan niin olisi kolahtanut kymppi.
Remix versiota odotellessa.
Hyvä veto:)
0   +1 +2
 
8
Extra. 30.08.2006
Aina mä jätän kommentteja kännissä.Mutta tämä on poikkeus.
Käyn näin kesäisin vähän hitaalla joten tässäkin hieman kesti.
Älä ota itteesi mut mulle tää kyseinen biisi sopii parhaiten nukkumaan käydessä..Hyviä tunnelmia.
0   +1 +2
 
9
Dj Hand 10.08.2006
ei tätä oo kyllä tehty miljoonaa kertaa aikaisemminkin, on tässä peruskiksua enemmän tekijän omaa....emt oikein muuten..
0   +1 +2
 
4
The Ilkka 07.08.2006
Eikös tämä biisi ole tehty, no, noin miljoona kertaa aiemminkin?
0   +1 +2
 
9
Holmström 04.08.2006
parantunut selkeesti, jumakaut... heti kun lyödään uudelleen tuotantopöydän läpi niin juttu muuttuu.. Paljoo ei tarvitse tehdä niin homman idea saa uuden elämän. Perusidea säilytetty. Jeah! Aivan loistavaa... syystä että biisin tekijä halusi tehdä tällä soundilla ja idealla. Sitten jos joku sanoo että kyseinen biisi sisältää "kevyen ja liian ilmaan heittävän ohuen äänialan..." Niin siitä sitten vaan tekemään vaikean taiteenlajin biisejä ja tuotoksia.

Ei ole ihan helppoa pitää näitä ääniä kasassa...

Yksi juttu... biisi pitää ajaa yhden kerran tuotannon läpi, syystä että lopetus oli liian raju... Homman tekeminen meinasi loppua kesken...

helvetti... palaan vielä aiheeseen ;)
0   +1 +2
 
10
Chadonna 31.07.2006
Hmm, hauska alku, josta ei kuitenkaan saa yhtään kiinni. Onko noilla yksittäisillä nuoteilla jotain tiettyä kaavaa? Yritin etsiä, kyllä siitä jotain sai, mutta oli vähän hassua.. Sitten kun biisi aukeni, niin johan alkoi lyyti kirjoittaa. Kivan täyteläistä aloittelua. Tykkään. Mutta sitä en ihan tajunnut, miten noista nuoteista vain hypättiin tuolla lailla itse biisuun.. Yritätkö nyt rasistisesti vihjata, että venäläiset morsiammet on hyvinkin helpon alkulämmittelyn jälkeen heti aukeamassa hyvinkin täyteläisesti.. Että venäläiset antaa aina? Huhhuh.. :)

Tuossa kahden minuutin paikkeilla on todella mahtava nousu. Kuullostaa PPK:n ensimmäiseltä levyltä.. ootko varma, ettet ole ottanut ainakin vähän vaikutteita niiltä? No mutta ainakin Röyksoppi kuuluu tässä ja WOW(Way Out West) ja Avanto..

Mutta samanlaista avaruusmaista PPK:takin tässä on. Kyllä on aikas nami. Ei ehtinyt kyllästyäkkään. Tästä tulee kyllä täydet, ellen sanoisi. Täytyy kuunnella vielä pari muuta kappaletta, ennenkuin rupean faniutumaan..
0   +1 +2
 
10
Herz 27.07.2006
Minäpä taidan avata pelin. Eli, kyllähän tämä on huomattavasti parempi raakaaversiota,
kun katsastelee kappaleita kokonaisuutena.
Kappale kuulosti todella hyvältä
ja kyllä minä sitä kuuntelisin useaan ottooseenkin. Kuitenkin pienenä rasistina genreä kohtaan annan 9.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta