Today and Tommorow

3:46

Jos joku nyt tulee ja sanoo et ihan ku slusnik lunaa ni saa haistaa hyvät hajut sillä sitähän tää mustakin on :D

Nyt sit kommenttii tai hajut muuttuu pahoiks.

(Original project name: Calm Storm)

PELIPUTKA.TV:n neljännessä jaksossa voit kuulla tämän biisin ;)
Peliputka.tv Assembly Special(jakso 4.)

7.83   949 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

unikoi 27.11.2007
hmm, olikoha tää se missä ei ollu sitä tarpeeks paksuu saundia...hmmhmm..Ei tää progetracnee kuitenkaa oo imo, tranceen päin kuitenki.:) nono eka asia mikä pistää korvaan, on botnen puuttuminen. basari on aivan liian yläpäävoittonen, iha ku olisit leikannu jostai 120Hz:stä alemmat taajuudet kokonaa pois. EQ:ta kehii. Toinen tärkee elementti loistaa poissaolollaa, eli bassline. ellei se sitte oo toi keskiäänillä humiseva ja kumiseva sydeemi? :o hautaa hyvin allee basarin pienetki botnet. siihenki auttaa ystävämme EQ, leikkele noita huonoja taajuuksia pois, nii et saat munaa tohon bassolinjaa. Myös vois kokeilla jotai oikee linjaa siihe, ettei tommost offbeat-bassotusta, mut riippuu iha mitä oot hakemassa. Sitten, snarea myös kehii. Haikat kuulostaa kans viimeistelemättömiltä, tai no..ehkä vaihtasin ton saundin kokonaan.
rytmiosasto sulla on viel aikas kesken, sinne vipinää, nii alkaa biisiki potkimaa uudella tavalla.
Liidisyntsa on kivan kuulonen, paikoin ehkä snadisti onton/muovisen kuulone. Melodia kuitenki menevä. Tos puolessa välissä tulee tommone pieni breikki, ni siinä ois voinu esitellä jotain muuta juttua, ettei veivais tota teemaa ihan puhki, ku se kerra tulee viel tuol lopussaki. Rakenne biisissä on iha kuosissa, et kun saisit noi osaset toimimaan mitä siel nyt on, ni olis kyl iha mukava leijailupätkä käsillä. Nii ja padejaki vois koittaa, toi suorastaa huutaa niitä.:)
0   +1 +2
 
9
Holmström 05.09.2007
noup...noup... Nicklas R. ja Niko N. (Slusnik Luna) toisella taajuudella... missä lie... Pakko kommentoida edellistä kommentoijaa, vaikken koskaan sitä ole ennen tehnyt, nyt on pakko... "Darude..." ei Darude voi olla vaikutteena taiteellisella ja suuntaa antavana... koska eihän se ole tehnyt mitään omaa, jos pitää olla vaikutteita ko. hahmon takaa niin sitten se olisi JS tai nykyinen taustavaikuttaja (erittäin voimakas) Joonas Hahmo joka on Suomen parhaita tuottajia... se siitä ja asiaan...

Tämän biisin takana olisi huikeita kehitysideoita, ihan pientä fixaamista, mutta etenkin suoraviivainen keskittyminen jotta saadaan homma nippuun. Ei saisi vetää helppoja kuvioita liian nopeasti vaan keskitytään biisin kokonaisuuteen, ei tehdä liian nopeasti ns. hitti hässäkkää vaan nyt rakennetaan tämä uusiksi... ei kokonaan tietenkään, eikä vielä tarvitse pohtii masterointia... Tekniikka ei ole nyt pääasia tässä mitä jaarittelen.

Nyt melodian kulku pitää saada vaihtelevaksi, joka tosin jo on erinomaista suuntausta.
Tarvitaan SYVYYTTÄ perkele! Sielua, tunnetta. Biisissä tuottaja ei ollut ihan mukana tunteella, sen kuulee todella helposti läpi..sorry.. niin se vain on. Mun tarkemman kuunteluseulan läpi menee 50 biisiä duunipäivässä joka on biisien pituudesta riippuen täys päivä eli 5 - 6 tuntia melkein putkeen... ja siellä erottuu että tehdäänkö sielulla ja tunteella, tämä biisi tarvii vähän lisää syvyyttä mutta lähellä ollaan :) Cheers!
0   +1 +2
 
8
Naapuris69 04.09.2007
Juu eli, ihan perus kickit pistetty peliin joka ei kyllä kauheesti mua kiihota, vähän rankemmat olis voinu olla, niin hyvä olis.

Melodia on melko hyvin saatu kasaan, mutta se vaihtelu ei tässä kauheen usein näy, onko tässä sitten se perus Darude vaikutteena? Vaikka Darude onkin ihan paska, niin kyllä tää sen voittaa, valitettavasti.

Jaa sitten vielä lopuksi että useimmat huutas tässä vaiheessa jo että "jee, lisää", mutta mä huudan "Ei, on tässä projektissa parempiakin nähty!". Mutta ihan noin kokonaisuutena melko hyvin onnistunut biisi joka tarttis vaan vähä hiomista (Vaihtelu esim.)
#8*
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat