Third plateau

15:37

Elikkä tää biisi kertoo oikeastaan kaikkien mun biisien inspiraatio lähteestä numero yksi... Psykedeelistä matkaa toivottaa teille exdmi lentokoneyhtiöt... Lentäjänä tänään Ressu!

ps. Tämä biisi todellakin hajottaa sinut kahtia ja tuhoaa aivosolusi viimeisimmänkin osan!

"tätä kun kuuntelee niin tulee ajatus että voisi apteekissa käydä... joo eiköhän toi arvosana kerro mun mielipiteen tästä biisistä. menee kyllä ainaki parisen viikkoa ennenku palaa henkisesti samalle tasolle ku ennen tän kuuntelua. sit ku uskallan taas ni kuuntelen noi muutki biisit... tommosta kitaran käyttöä arvostan aina. kiitos."
Progesankari

" Kun näin nimen "Electrical Shaman" riehaannuin ja pääni sekosi jo ennen biisiä. Sitten sain painettua "pleitä".. Loistavan rento aloitus ja sitten muuttuu psykefiilistelyksi jossa pääsee matkalle.. Uskomatonta. Ja kun sitä trippiä vielä kestää näin tarpeeksi kauan niin ei tässä voi sanoa kuin vesi myyntiin vain. Myöhemmin esiin astuu loistavat, hieman häröhtävät syntikat ja saundit. Lentofiilis pysyy ja mieli tasaantuu. Täyden kympin biisi; tässä on sitä. Tää on niin siinä. Lopussa pirteää meininkiä ja fiilis korkealla, huomaa kyllä miten on tehty ;)

8.29   1305 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Raudantakoja 23.12.2007
Progressiivisen rockin saloihin tällä kappaleella tuskin yltää. Ja jos yltää niin ai kyllä pohjamudista ole tietä ylöspäin näkyvissä. Makunsa kullakin mutta kyllä tämmöinen itseironinen progeilu kallistuu ainakin allekirjoittaneen silmissä vai silkaksi lahjattomuudeksi. Eiköhän se olisi parasta jättää tämäkin musiikkityyli niille jotka sen osaavat tuottaa oikeasti fiiliksistä jotta ei se liika yrittäminen paista niin kovasti läpi.

Yrityksestä (joskin heikonlaisesta) pitää antaa pisteet.

(vuoroin vieraissa eikös vaan)
0   +1 +2
 
8
[[panu]] 24.04.2007
huhhuh pitkä biisi meni hetki kuunnellessa tätä ;) mielikuvitteellista musiikkia :D mut joo kommenttivaihtokaupasta ollaan eli käy kommaamassa ja arvostelamassa takasin kuhan kerkeet =)
0   +1 +2
 
Carbon 20.04.2007
En käsitä miten jotkut osaa edes tehdä tällasta :) Oma mielikuvitus ei kyllä riittäisi tällaiseen... nojoo, itse biisi nyt ei oikeen säväyttänyt.
0   +1 +2
 
5
Cranky 20.04.2007
Ei niitä kaikkia jamisessioita tarvitse nettiin laittaa ja kutsua biiseiksi. Kuulostaa enimmäkseen rumpukoneen päälle soitetulta pitkitetyltä kitarasooloilulta/näpertelyltä mikä ei kuulosta mitenkään mielenkiintoiselta.

Noh.. viiden minuutin kohdilla on jotain yritystä melodisempaan suuntaan, mutta aika epämääräistä tuokin ja sekin siitä hiipui aika äkkiä. Ei tämä voi olla tarkoitettu selvinpäin kuunneltavaksi. Vai onko tämä tarkoitettu kuunneltavaksi ylipäätänsä? Kenties sopisi johonkin sienensyöntipippaloihin.

Mitä ihmettä tuossa 9 minuutin kohdalla tapahtuu? Soitetaanko siinä jousisoitinta säröllä vai ihan kitaraa jousella? Siltä vähän kuulostaisi. Tulee mieleen Jimmy Pagen jousikikkailut jotka eivät minua ole ainakaan koskaan sytyttäneet.

Jos biisistä 80 % se olisi silti aika epämääräistä. En kuullut pahemmin mitään käyttökelpoista materiaalia tästä äänityksestä, mutta jatka toki soittelua. Jotkut tykkää, minä en.
0   +1 +2
 
10
Finalize 20.04.2007
Kun näin nimen "Electrical Shaman" riehaannuin ja pääni sekosi jo ennen biisiä. Sitten sain painettua "pleitä".. Loistavan rento aloitus ja sitten muuttuu psykefiilistelyksi jossa pääsee matkalle.. Uskomatonta. Ja kun sitä trippiä vielä kestää näin tarpeeksi kauan niin ei tässä voi sanoa kuin vesi myyntiin vain. Myöhemmin esiin astuu loistavat, hieman häröhtävät syntikat ja saundit. Lentofiilis pysyy ja mieli tasaantuu. Täyden kympin biisi; tässä on sitä. Tää on niin siinä. Lopussa pirteää meininkiä ja fiilis korkealla, huomaa kyllä miten on tehty ;) <3
0   +1 +2
 
10
Progesankari 19.04.2007
tätä kun kuuntelee niin tulee ajatus että voisi apteekissa käydä... joo eiköhän toi arvosana kerro mun mielipiteen tästä biisistä. menee kyllä ainaki parisen viikkoa ennenku palaa henkisesti samalle tasolle ku ennen tän kuuntelua. sit ku uskallan taas ni kuuntelen noi muutki biisit... tommosta kitaran käyttöä arvostan aina. kiitos.
0   +1 +2
 
5
Deftari 19.04.2007
eli kone rummut ja freestyle kitaraa vai ? eihän siinä, huonohko laatu.. soittoki välillä vähän kuullostaa kehnolta.. toisaalta en oo kyl mikään paras arvosteleemaan tälläistä musiikkia kun itse olen kitaran kanssa niin kivi..
0   +1 +2
 
Zombo Bobolous 19.04.2007
mäkin tarvitsisin, jotta jaksaisin kuunnella vartin tätä.... ei millään pahalla, mut moottorisahalla
0   +1 +2
 
Phunck 17.04.2007
There are some very cool moments in this but it is a little too prog for my taste....
0   +1 +2
 
Deltaforest 16.04.2007
No on kyllä itse biisi aika tsygedeelistä meininkiä. Vähän vaimean ja kämäisen kuuloinen saundi tässä, mutta kyllä selvästi läpi paistaa tekemisen meininki. Kitarariffittely on ihan asiallista.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3