Rock

Pimeä 23.10.2005

4:58

Biisi pyöri yli vuoden ajan treeniksellä, se ei tahtonut tulla valmiiksi. Lopulta Ile liittyi bändiin ja teki biisiin hienon kitaramelodian; se alkoi kuulostaa uskomattoman hyvältä. Se oli pakko saada keikkasettiin! Sanoituksen alussa mulla ei ollut muuta kuin tuo rivi "istun yksin vuoteellani, katselen kun savu kattoa kohti nousee". Mulla on silloin tällöin tapana olla baanalla pari kolme päivää yhtä soittoa, rillumarei. Session jälkeen ei pysty nukkumaan, tuntuu siltä kuin olisi haudattu elävänä. Sellaisissa tunnelmissa kirjoitin biisin sanoituksen eräänä...

8.72   65 8260 plays
Rock

Liian Paha Poika 23.10.2005

3:30

Perhearvojen aikaan työskentelin eräässä Rovanimeläisessä rokkikapakassa jossa pyöri tuohon aikaan sekä rovaniemeläisen alakulttuurin että alamaailman ihmiset, kaikilla kiinnosti samat lääkkeet. Säpinää piisasi! Näissä säpinöissä tutustuin monenlaisiin ihmisiin, toiset niistä on olleet aiheena biisin sanoitukseen.

8.86   25 4510 plays
Rock

Suhtaudun Niittivöihin Vakavasti 16.05.2004

3:14

Miten mahtaa käydä pian kolmekymppiselle
retkulle, joka suhtautuu niittivöihin edelleen vakavasti?

9   20 4652 plays
Copyright notice:
All material in Mikseri.net is protected by copyrights and international treaties.
Your rights to reuse and/or duplicate this material are limited to PRIVATE USE ONLY.
Any kind of REPRODUCTION and DISTRIBUTION of this material, as well as making it available for the public, is PROHIBITED without written consent from the author(s).