Freefall

Escay | 09.01.2008 | Trance
4:51

(Oletusarvo, paina muokataksesi)

9.00   1141 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=312388
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Hoozk 10.01.2008
aik herkku bassosoundit!
joo, biisi on muutenki hyvä =X
0   +1 +2
 
9
Anssi H 09.01.2008
Alku on ihan räväkkä, lähtee tosiaan vähän nopeilla nostatuksilla ja saha on aika peruskauraa. Mutta muuten ihan mukavaa menoa. Ekassa melodiassa ihan ok kulku. Ennen minsaa tuleva spacemainen saundi on upea, siitä pidän paljon. Melodiakulku siinäkin muistuttaa paljon itse artistin tyyliä. :) Breikkiin asti rullataan mukavasti. Sitten itse breikin alkaessa biisin tunnelma muuttuu surullisemmaksi ja haikeammaksi. Iskee! :) Piano ja padit ovat jälleen loistavat. Nostatus olisi minusta kyllä voinut olla paljon pidempi. Vähän turhan äkillisesti lähetään jo biittiä hakkaamaan. Päämelodia sitten on aika perinteisen kuuloinen offbeat melodia, jossa ei hirveämmin mitään sun omaa kuule. Vähän miinusta siitä, koska olisin toivonut jotain omalaatusempaa melodiaa siihen. :) Soundiosasto noin muuten on hyvässä kuosissa, ei siitä valitettavaa. Ehkä turhan paljon sahailua mun makuun, mutta mukavat taustamelodiat ja itse breikki nostaa tän biisin jo uudelle tasolle. Ysi. :)
0   +1 +2
 
JaDubb 09.01.2008
Saha raikaa! Ehkä liian lyhyt nostatus tämän tyyppiseen humbaan. Varsinkin kiksupolitiikka polkaiseen käyntiin vähän kulman takaa. Kiksuilu on sinänsä ihan positiivisesti viritetty. Melodialinjasto on oikein oivaa noin teknisesti. Soundipuolella kaipaisin siihen enemmän oman käden jälkeä, tällainen kylmä sahailu laittaa aina nenän vuotamaan. Haitsu on viritetty meikäläisen korvalle liian digiksi. Ehkäpä vähän velo-heittelyä, ripaus ärverbiä ja kulmiin loiva särö, niin toimisi paremmin.

Miksauspuolella tämä on ihan hyvää kiiseliä, joskaan tällaisille vedoille ominaista alakertaa en pääse maitopurkeillani monitoroimaan. Loppu on parasta tässä. Ei siksi, että biisi tosiaan loppuu siihen, vaan mukaan on saatu sitä peräänkuuluttamaani omaa soundia enemmän. Toi ainakin alussa kuuluva haitsupannailu on muute makia!

Kokonaisuutena juurikin sellainen tasaisen laadukas vuolutyö, jota tältä artistilta voi odottaakin.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta