Perfect Day

Escay | 21.01.2008 | Melodic Trance
5:04

(Oletusarvo, paina muokataksesi)

9.40   1567 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
pupux 31.01.2008
tosi mahtavaa... rauhoittaa mieltä, sopisi hyvin puhelimeni soittoääneksi! kiitos...:)
0   +1 +2
 
9
Anssi H 11.03.2008
Iha hyvin lähtee ralli liikkeelle, vaikkakin nousevat taustat ottaakin vähän korvaan. Arpit aika perinteisen kuuloisia, mutta hyvin jämäköitä. Biitti on iha jees. Pikkasen sais olla kickissä tehoa lisää, mutta muuten rullaa hyvin. Pianossa on heti koukkua jo 00.56 eteenpäin. Aina vaan saat tuon pianon kuulostamaan niin leijailevalta ja kauniilta. :) Mutta mikä on kohta joka alkaa 1.52. Taas jotain uskomattoman kaunista. Loistava breikki jälleen kerran! Tähän mennessä paras. Nostatus tosin ois saanut olla pidempi, ja kun piano jää pois kesken nostatuksen, niin vähän tippu fiilikset siinä. Päämelodia on aika simppelin kuuloinen, mutta se mikä tässä noin muuten iskee on tuo loistavan kuuloinen äänimaailma. Silti oisin toivonut jälleen jotain räjähtävää melodiaa tuon breikin jatkeeksi. Näin mennään silti erittäin malliikkaasti. Sun biisit ne aina vaan paranee, ja hyvä niin. :)
0   +1 +2
 
siiki 21.04.2008
Juu tosiaan introssa tuo padiseikkailu särkee jonkun verran mutta vain ihan alussa. Muutenkin tuo padi ehkä vähän turhan käytetyn kuuloinen. Mutta sitten kun biisi lähtee tosissaan liikkeelle niin potkii kyllä todella hyvin. Bassot on mielestäni saatu onnistumaan todella hyvin ja muutenkin soundimaailma kuulostaa hyvin onnistuneelta. Ehkä vähän turhan "perus perus" mutta eipä se nyt menoa hirveästi häiritse, melko vaikea tällain on mitään hirveän uutta keksiä vuonna 2008, niin aina joku on ehtinyt ennen sinua melkein ^^
Miksaus on kyllä muuten mielestäni alun padisärkyä lukuunottamatta todella hyvin onnistunut :o Tolle snarerollille tosin olis voinut jotain tehdä kun se kuulosti jotenkin typerältä kun se sama rolli soi ainakin muutamaan otteeseen niin se otti meikäläisen korvaan vähän.
Liidi ja melodia on kivasti onnistunut, edelleenkin tällä perustrancelinjalla mennään muta ei siinä mitään! Nätti hyvi perus tsipale, potentiaalia kyllä löytyy. Hyvä kappale! ^^
0   +1 +2
 
10
Hoozk 21.01.2008
jee, kaunista transea!

hyvä ja pitkä =D
0   +1 +2
 
9
Awenion 29.10.2008
Parhainta Trancea mitä olen hetkeen kuullut - nämähän uppoais helposti hieman laajemminkin tuonne iltaklubi-kulttuureihin. Vaikka en autopopittaja ole, niin silti tämä antaa upean ajofiiliksen. Upean keveää ja samalla sopivan melodista menoa. Suorastaan äänimaalailua.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta