Outlines

Event Horizon | 08.11.2004 | Melodic Trance
6:54

Event Horizon goes experimental. Teimme historiaa ja valmistimme kappaleen jossa ei ole perinteistä leadia. Kappaleeseen koitettiin hakea menoa ja melodiaa. Kommentoikaa ja kertokaa miten onnistuttiin.

9.20   1151 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Rites 03.03.2005
Uplifting track. Taas hieno kipale, mutta en saa silti yliannostusta.
0   +1 +2
 
9
Bemary 07.12.2004
Täähän o aivan loistava! Ilmavaa, mieltäylentävän pirteää meininkiä. Silmät kii vaan ja kuuntelemaan pimeässä huoneessa. Ei keksi valittamista :)
0   +1 +2
 
9
Groovy-Guy 10.11.2004
no melodian hakeminen onnistui todella hyvin! ehkä meno jäi vähän vaisuksi. mutta sinsä biisi kuulosti siltä ettei siinä oo haettu hirveesti menoa. mut täähän on mun mielipide. mutta kuitenkin tosi hyvä biisi!!
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 09.11.2004
Jeah mikä startti, erittäin hienon kuuloista, äijillä on homma hallussa. Mukavan kuuloisia soundeja kuuluu ja biitti jyllää kivasti. Vasemmalle paneroitu snarefill ei ehkä toimi niin hyvin, erottuu turhankin paljon tuolta joukosta. Melodiat ovat biisin parasta antia rumpujen ohella. Mukavan eeppistä tunnelmaa tarjoillaan ja sounditkin ovat kiitettävää tasoa ja sopivat toisiinsa nähden hyvin kokonaisuuteen. Mukavasti rullaavasta biitistä jo mainitsinkin, samanlaiselta kuulostaa kuin aikasempikin Event Horizon, mutta mikäs siinä kun se vaan toimii :) Rakenteessa ei vikoja, hyvin suunniteltu ja toimii. Kaiken kaikkiaan taas yksi hieno biisi muiden joukossa, menokohtaan olisi kaivannut vielä hieman puhtia, mutta näinkin varsin vakuuttavaa työtä.
0   +1 +2
 
10
Ungalo 09.11.2004
Nyt alkaa kuulostaan jo siltä miltä pitääkin :) Ainoa miinus tässä biisissä on tuo alku, muistuttaa liikaa Dallas Superstarsin Fast Driving biisin alkua, on jopa lähes identtinen :) Mutta sitten kun itse päämelodia lähtee käyntiin, niin tämä muodostuu aivan omaksi biisiksi, mikä on erittäin hyvä asia :) Raikkaat melodiat ja hyvällä maulla valitut soittimet tekivät tästä varsin mieluisan kuuntelunautinnon. Kansa tahtoo lisää!! :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat