Stay (original version)

Evolution Drive | 30.07.2004 | Pop
4:02

(Petter Pousar)

Demolta haiskahtava tekele kyseisestä biisistä. Tulossa uusi versio lähipäivinä kokonaan uusilla pohjilla sekä laululla. Parempaa tuotantoa ja äänitystä. Biisi on kuitenkin mielestämme erinomainen joten eiköhän idea selviä tästäkin!
Kävin katsomassa Collateral- elokuvan. Ohjaus Michael Mann (Miami Vice). Tämä versio olisi sopinut siihen leffaan erinomaisesti. -Antti

Jälkikirjoitus 19.12.2004: Olemme kahdella eri versiolla tästä Stay -biisistä onnistuneet saamaan aikaan kaksi eri fanikoulukuntaa, Die-hard yksikkö (alkuperäiset versiot ovat aina oikeita) ja Nova-yksikkö (äänimaailman uudenaikaisuus ykkösprioriteetti). Tässä versiossa fiilis on vaan jotenkin oikea, lyriikan näkökulmasta. -Petter

9.67   1026 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Freyelise 26.05.2005
En aio ottaa osaa koulukuntakiistoihin, mutta todettava on että tämä originaali on jotenkin tarttuvampi ja pelkistetympänä iskee suoneen kovempaa. On tätä vaan niin hieno kuunnella kun homma toimii. Tämä on juuri sopiva ihqbiisi jota kuunnellaan tyttiksen kanssa ja halitaan ;)

Tämän biisin kuultuani (yllä oleva kommentoija suositteli :) olin kyllä heti myyty ja muutamat imutuksethan siitä seurasi.
0   +1 +2
 
10
_Crankshaft_ 19.03.2005
hienoa!!! laulaja kuullostaa tosi hyvältä ja biisi kulkee just niinku pitääki, hienot soundit ja just sitä oikeeta 80's meininkiä. Uskomatonta että näin hyvää matskua löytyy mikseristä! Siis täähän pieksee suurimman osan nykysistä radiobiiseistä koska vaan, pakko kuunnella nuo muutkin biisit. Kiitos tästä kokemuksesta! :) pakko faniutua
0   +1 +2
 
gebo modyo 05.08.2004
Alun Miami Vice (Kraftwerk tyylillä)-intron jälkeen alkava laulu suorastaan löi ällikällä,äänimaailma muuttui aivan täysin toiseksi, joka sitten toi mieleen The Policen.

Jotenkin tuo intro ei mitenkään liittynyt biisiin, siihen toivoisin hieman hi-fimmät (anteeksi annettaneen 128kbps-enkoodaus) soundit, jotka sointuisivat paremmin biisin muuten hyvin selkeisiin ja kirkkaisiin soundeihin. Ainoastaan basso hieman rikkoi muun biisin muuten toimivaa äänimaailma dominoimalla ehkä hieman liian suurella äänenvoimakkuudella. Bassoa voisi miksata hieman alas.

Myös tällainen kevyt Depeche Mode-ote oli havaittavissa, melodioissa ja rumpusoundeissa. Tietynlaista tasapainottelua iloisen ja melankolisen välillä.

Melodioiltaan ihan kiinnostava biisi - muutamia lisäinstrumentteja ( jotakin basson ja kitaran lisäksi, ehkä juuri jotain Depeche Mode-tyyppisiä häiriö-syntikka liidejä kevyesti ripoteltuna joukkoon. Taustalla vaimeasti joitakin syntikoita kuuluikin, niitäkin voisi nostaa hieman enemmän pinnalle), rumpuihin jotain pientä kikkailua, miksausta kuntoon, intron liittäminen paremmin biisiin, ehkäpä johonkin väliin tuota samaa kasaripaukuttelua, niin biisistä saisi "ison maailman"-kriteerit täyttävän pop-biisin.

Ehkäpä tästä jonkun hyvän tuottajan sormissa vielä leivotaan levyjä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat