Imitation of Life

Excreta | 23.04.2006 | Death/Thrash
3:32

"Rujoa riffiä ja armotonta rumpalointia. Biisi on suorastaan ahdettu täyteen aggressiivisuutta."

8.67   885 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
K-E 15.07.2006
Kyllä soundit ovat aika vittumaisen rujot, mutta ainoastaan positiivisesti minun mielestäni. Ei tällainen paahto varmasti kaikille kultakorville sovi, mutta kyllä rujo äänimaailma tehostaa kappaleen raivokkuutta, ja on ainakin minun mieleeni. Siloiteltu studioversio voisi kadottaa osan kipaleen alkuvoimaisuudesta.
0   +1 +2
 
9
Guttersniper 23.04.2006
Taas ihan hyvänkuuloinen kipale. Ei niistä soundeista kannata turhantarkka olla, kyllä hyvät biisit tunnistaa, vaikka olisi minkälaiset soundit.

Eniten tykkäsin rumputyöskentelystä (basso ja rummut toimivat hyvin yhteen koko ajan ja esimerkillisen hyvin parissa kohdassa (rumpalin choket!!)) ja noin puolentoista minuutin kohdalla tulevasta riffistä! Laulajan ääni on kyllä erittäin mielenkiintoinen. Kuvittelen itseni pyöreään huoneeseen, jossa tämä herra juoksee 100 km/h ympärilläni ja huutaa samaan aikaan jumalattoman kovaa tämän kappaleen. Sehän tulee kohta korvasta läpi! Asiallista meininkiä. Pieni miinus on kappaleen lopettamiseen jätetty hiljentymisaika, jota ei itse asiassa ole. Biisi loppuu vähän kuin seinään. Tämän kun korjaatte, niin hyvä biisi paranee vielä vähän!
0   +1 +2