Pause

f-state | 21.06.2011 | Electronic
5:54
0.00   633 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

-TJ- 17.10.2011
Kyllä on tarttuvaa! Kyllä pääsi hyviin fiiliksiin! selkeästi ajaton meininki. Naisvokaalit toi paljon ysäritekno pilkettä mukaan + Moby on käyttänyt tuollaista paljon, joten ehkä siinä mielessä tuli hieman sellainen "done before" fiilis (nimeon omaan kuinka vokaalit oli ohjelmoitu! (luulisin että ohjelmoitu, vai onko sulla ollut jokin nainen siellä vetämässä nämä?) Tämä on mielestäni niin hyvää musiikkia, että suorastaan rikollista ettei se ole julki. Kappale oli sellainen että olisi tehnyt mieli laulaa siihen jotain, mutta en osaa sanoa sopiiko äänenä kappaleeseen, pitiskä mahdollisesti kokeilla joksus? Hieno tekele!
0   +1 +2
 
mushamush 27.06.2011
Todellakin sykähdyttävää. Tämä biisi vaati multa hieman kauemmin paneutumista kuin useimmat sun aiemmista. Jos yritän jotakin konstruktiivista tästä sanoa, niin mun mielestä olisit voinu stuf käyttää voksusämplejä ehkä "harkitummin", jotta ne säilyis freshimpänä loppuun asti. Myös tuota "huu"-synaa olis saanu olla mun makuun vähemmän, roikku mukana liikaa. Mutta nämä on niin pieniä juttuja ettei niillä oo juurikaan merkitystä, tämä biisi paranee koko ajan ja viimeset minuutit on vaan nii hemmmmetin chillit ja nätit ettei voi sanoa ku että hyvin hoidettu, fÖrstrom!
0   +1 +2
 
Kare_ 21.06.2011
Tämmöstä rumputyötä on aina ilo kuunnella. Muutenki hyvin pysähtymisen arvonen biisi. Kappale rakentuu suuremmaksi hitaasti ja varmasti. Erityisesti n. 4:20 alkava jousitoiminta sykähdyttää. Voksut on hyvin kiinnostavat, onko ne sämpleä vai syntetisoitua vai omaa kultakurkkua?
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta