Wormhole to Himalajah

f-state | 26.05.2011 | IDM
6:25
10.00   608 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

-TJ- 14.10.2011
Kappale puhutteli kyllä mielettömästi! Aivan yli-ihana draivi ja kaihoisa meininki! Kyllä kai niitä asioita voisi listata jos oikein mietitmään alkaisi mihin tämä ei sopisi, mutta niin ajattoman tuntuinen kappale, ettei instrumenttaali osastolla ainakaan hetkeen minulla! Meno pysyi lähes koko kappaleen ajan tasaisena ja miellyttävän menevältä silti. Jos voisi saada hetkeksi tämän soimaan luonnossa ihan sama minne kulkeekin, niin se olisi hienoa se! Huh-huh!
0   +1 +2
 
Kare_ 29.05.2011
Syvissä vesissä mennään. Miehen rumputyö on ainakin aina loistavaa. Hitaasti etenevä chillout-meno toimii tässä, kuhan vain jaksaa varata sen verran aikaa kuunteluun. Tykkään erityisesti kaikista pienistä detailjeista ja kilkkeistä, sekä kiinnostavasta sointukulusta.
0   +1 +2
 
10
mushamush 29.05.2011
Tuli aivan paha olo kun ensimmäisen kerran kuunteli. Yritä nyt siinä sitten lisätä omaa biisiä kun tämä laukoo vieressä tämmöistä. Taivas varjele.. Noeivais mies, ajatuksella ja taidolla "sorvattua" kauneutta, ei voi muuta kuin antautua vietäväksi. Tämän projektin ehdottomasti parasta antia, mulle ainakin. Niin, ja onhan mulla se kaakkois-Aasian reissu tulos syksyllä, ja tarkotus olis käydä myös Nepalissa. Ja voinet arvata ettei tämä ainakaa lievittäny matkakuumetta missään määrin. Stna stuf.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta