Starfall

Falcon | 10.02.2004 | Melodic Trance
3:18
8.50   2920 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
RadeoN 08.03.2005
Täytyy kyl sanoo et loistavan letkee monipuolinen melodia!! tykkäsin ihan kybällä!! =) Mut niinku tossa joku jo mainitsikin niin jotain pientä instrumenttivaihtelua olisin minäkin kaivannut... Mutta loistavan kuuloinen näinkin! Sopii hyvin taustamusafiilistelyyn kun samalla härvää jotain muuta! Hieno biisi kaiken kaikkiaan!!
0   +1 +2
 
8
siiki 09.04.2005
Biisi alkaa erittäin kivalla fiilistelyllä ja hienoilla melodioilla. Koko biisissä on muutenkin todella hyvät melodiat ja melko hyvä soundimaailmakin.
Efectejä saisi ehkä hieman lisäillä mutta kyllä tämä näinkin kelpaa.
Rummuissa saisi taasen olla paljonkin enemmän potkua jossa kuulostaisi paremmalta.Bassolinjakin on hieman liian perus kamaa joten siitäkään ei oikein plussaa voi antaa.
Melodioiden puolesta biisissä on erittäin hyvä tunnelma mutta sitä tunnelmaa hieman pilaavat nuo potkuttomat rummut. Eli niihin tehoa lisää niin hyvä tulee.
Rakenne on todella hyvä ja selkeä, eikä ollenkaan sekava niin kuin välillä tuppaa melodisissakin trance biiseissä olemaan.
Miksauskin on hyvin hoidettu ja myöskin masterointi. Eli näiltä osin hyvä biisi mutta kun hiot nuo rummut kuntoon niin numero nousee heti yhdellä, eli ysiin.
Biisin alkuun ehdin jo luulla ett wow, nyt tulee loisto biisi mutta tosiaan ne rummut pilaavat tätä hieman.
Muuten hyvä biisi, Keep On Try!! :)
0   +1 +2
 
9
hannesman 12.11.2004
Ihan mukavaa autotallimusaa.... siis kun korjaa taas vanhaa kulkuneuvoaan niin tällaista viitsii kuunnella kirotessa kiinni ruostuneita ruuveja. Jouhevaa menoa, vaan vaihtelu olis hieman piristänyt tätä. HYVÄ!
0   +1 +2
 
9
Protush 07.10.2004
muistuttaa vähän kiinalaista musiikkia;) heti alussa upeat melodiat jotka toimii hyvin ja vaihtelee mukavasta... rummut taas ei oikein iske tässä kappaleessa mutta kyllä mun mielestä noi melodiat nostaa arvosanan ysiin! miksausta tähän lisää jonkun verran niin kymppi olis ropsahtanut! :)
0   +1 +2
 
8
DJ-NIZU 13.05.2004
Muuten iha hyvä mut jotenki en silti pitänyt tästä! Täs on kyl mukava melodia ja kaikkee sellast ja niinku sanoitki jäi ehkä hieman lyhyeksi et hiukan olis saanu pituutta olla lisää no en sano mitää joku voi olla erimieltäkin tästä asiasta. No... niinku sanoin jo muuten iha hyvä nii annan tälle 8:n
0   +1 +2
 
8
mr. J 08.04.2004
ihan hyvää Trancea.. :)
0   +1 +2
 
9
dj_sinclair 10.02.2004
Saundit oli ihan mukavan kuuloset, mut taustalle olis ehkä kaivannu jotain lisää. melodiakuvio oli monipuolinen, mutta vähän ykstoikkonen. odotin et päämelodia olis jossain vaiheessa loppunu ja instrumentti olis vaihtunu johku toisee... Ihan jees biisi muuten... ei oo sanomista muihin elementteihin. toimi ihan hyvin. 8 1/2 + kaverilisä :) 1/2
eli Arvosana: 9
0   +1 +2
 
8
ArrestKulak 10.02.2004
tämäpä mukava luritus vaikka olisin kaivannut enemmän reverbiä saundeihin. melodiat oli kivat. haitzut aika perusta mutta kyllä nekin sopivat. huomaa kyllä että onnistuu se hyvän musan teko fruitylläkin ;)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta