Scarred & Wounded

FALLEN | 02.12.2008 | Heavy Metal
6:52
9.75   1035 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

10
JohnnyBDead 19.04.2010
En mä ees sano mitään tähän.... Numero puhukoon puolestaan! En jaksa kiinnittää huomiota mahdollisiin miksauksen tai soundien puutteeseen edes ku tää biisi on kyl hyvä!
0   +1 +2
 
10
Upea biisi on, edelleenkin.

Laulusi on ihastuttavan koskettavaa, todella iskee suoraan sydämeen.
Biisi on varmaa Fallenia, josta pidän aina vaan.

Hyvä sävellys, nostattaa tunnelmaa komeasti, tuo ikävän pintaan ja surun puseroon, joten onnistunut kipale kaiken kaikkiaan. Mahtava musiikkiteos.
0   +1 +2
 
10
chococat 17.02.2009
Taasen kaunista soittoa ja biisi kulkee kivasti, miellyttävästi eteenpäin. Laulu kaunista, sopii hyvin muuhun musaan. Täytyy kyllä taas sanoa, että ääni sopii kyllä enemmän kuin hyvin näihin biiseihin. Tässä ei ole onneksi kikkailtu millään erikoisuuksilla, vaan kaikki sopii yhteen. Taitavasti rakennettu kokonaisuus. Ääni voisi kuitenkin kuulua tuolta seasta selvemminkin, vaikka nytkään ei paha ole. Soittolistalle tämäkin.
0   +1 +2
 
MJ Antipope 28.01.2009
Sainpahan aikaiseksi tulla Falleniakin kuuntelemaan vihdoin.

Varsin viimeistellyn oloinen paketti vaikuttaa olevan kyseessä. En kauhean paljon kuuntele kyseisen tyylilajin musiikkia, mikä nyt ei tietenkään sinänsä ole mikään syy pitää tai olla pitäämättä biisistä. Kuitenkin tässä on läsnä hyvässä ja pahassa ne elementit, miksi tällainen melankolinen pop-metalli ei ole löytänyt paikkaansa minun levyhyllystä. (kyllä, minä ostan edelleen levyjä)
Soitto soi hienosti, laulukin on ihan mukiin menevää ja biisi on kasattu kaikkien (paitsi taiteen) sääntöjen mukaan. Mutta ehkä juuri edellä mainituista syistä johtuen kokonaisuutta vaivaa mielestäni uskalluksen puute, riskin otto ja turhan paksu kerros teflonia. Sanoituksessa on sellaista sydänveren makua, mutta herkän haikeat ja kertakaikkisen ennalta-arvattavat melodia taannuttavat biisin varhaisteini-iän ahdistuksen taustamusiikiksi. Herää kysymys, että tarkoittaako laulaja (sanoituksen "minä") todella sitä mitä sanoo?

Mutta kuten sanoin jo aiemmin, ko. tyylilaji ei ole sitä "mun juttua". Biisiin, varsinkin taustoihin, on nähty selvästi vaivaa, mutta kokonaisuuden minun korvissa pilaa tietynlainen "laskelmointi", eli kuinka saada aikaan tarttuva biisi välittämättä syntyvästä ristiriidasta sanoitukseen nähden.

Jätän biisin pisteyttämättä, koska en koe olevani oikea henkilö leikkimään tuomaria näissä kisoissa.
0   +1 +2
 
9
||Milka 12.01.2009
pirun hyvät sanat ainekin en voi muuta sanoa!
Sopii mun omaa elämäntilanteesee niin hyvin et oikein pelottaa.
Onnitteluni onnistuneesta biisistä :)
0   +1 +2
 
10
dbgirl 05.12.2008
Yksinkertaiset sanat ja melodia, mutta kaikki toimii aivan täydellisesti joten omaperäisyydenpuutteen voi antaa anteeksi ja annankin kympin! Hyvää viikonloppua :)
0   +1 +2
 
10
-annu- 02.01.2009
Hieno ja kaunis melankolinen biisi. Laulaja on selvästi edistynyt ja omaksunut joukon lauluteknisiä edistyksiä, mikä on sitämyöten tuonut myös lisää tulkintaan, mutta tietty herkkyys äänessä on silti säilytetty, mikä on minusta hyvä tulkinnan kannalta.

Biisinä tämä toimii hyvin; sopiva hitaus antaa aikaa ajatukselle, eikä biisi missään vaiheessa käy pitkäpiimäiseksi. Tulee sellainen fiilis, että tässä sanotaan kaikki olennainen ja samalla vältytään turhalta toistolta. Tasapainoinen kokonaisuus.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta