SoundClick Now! ********************************************************************************************** NYT SE "URAN HUIPPU" TULI! ...1. sija Amerikan Swing-listalla (unsigned bands) - jee! ,,,ja se mikä hulluinta - vitsinä nakattu biisi aprillipäivänä ykkösenä... outoa : o Tästä on hyvä sitten lähtiä taas alaspäin laskettelemaan = )
Pop

Kesä 19.03.2007

2:35

Akustiselta puolelta temmattu Kesä 2006 -biisin sähköisempi kokeilu, jossa "tyhymä" konerumpalini tekee mm. pari filliä ja vaihtaa jopa komppia hiukan biisin loppuosassa - jännittävää - hui! ;)

7.5   4 847 kuuntelua
Pop

Mitä jos 22.01.2007

3:39

...joku suhteellisen tavallinen lauantai synnytti tällaisia ajatuksia ja säveliä, kun ajattelin sitä että, jonkun tietyn päivän on pakko olla ihmisen elämässä se paras ja jonkun muun se huonoin ja kaikki muut ovat sitten siltä väliltä... mutta huomaako tai tietääkö sitä koskaan missä nämä ns. "piikit" ovat sitten. Tuli tehtyä kaksi erilaista versiota kokeilumielessä. Toinen on ehkä parempi kuin toinen tai päinvastoin.. en tiä.

9   5 2185 kuuntelua
Rock

DNA 14.02.2007

2:39

Jonkinlainen ahneuden "ylistys" tästä sitten tuli ;)...ja perustuu omiin henkilökohtaisiin kokemuksiin (vaikka sanoitus tehtykin "sä" -muotoon) siitä mitä raha ja sen liika palvonta saavat aikaan - ihmisestä tulee tavallaan kone. Elämä ainakin allekirjoittaneella on mennyt sitä huonompaan jamaan, mitä enemmän rahaa on kulloinkin ollut. Tätä ei tarvitse ottaa kovin vakavasti, mutta voi toki jos niin haluaa... ;)

8.86   7 1970 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.