Anna hymyn kiertää - akustinen versio

3:11
10.00   271 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 491350 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Kaipailit kommenttia lähinnä sanoituksista, mut mun täytyy tuottaa pettymys ja kommentoida vain fiilistä! ja se olikin mainio fiilis! no okei sanoituksista sen verran että loistava sanoma, en osaa analysoida sen enempää, hyvää joulua!
0   +1 +2
 
BullHill mja 01.12.2011
Fillarilta mukava balladi. Tekstin kehoitus hymyilyyn sopii niin lapsille kuin aikuisillekin.. hyväntuulista musaa, laitetaanpa iloista ilmettä kiertoon.. :-)
0   +1 +2
 
D-Vision 18.11.2011
Yllätti positiivisesti. Sanoitukset tuntuvat olevan jossain lastenlaulun ja "aikuisten laulun" välissä. Tästä tulee fiilikseltään ja sanoituksiltaan mieleen Eput, Juice ja Klamydia. Ehkä Eput eniten. Tykkään kovasti noista loppuriimeistä, kiertää-hiertää, paikka-vaikka. Jotenkin epäkliseisemmät riimit kun biisi kuitenkin muuten kulkee (melodisesti ja rytmisesti) melko perinteisiä ratoja.

Tuli kuunneltua kolme-neljä kertaa peräkkäin. Aukesi paremmin useammilla kuunteluilla. Todellakin toimisi ihan orkesteriversionakin. Jonkinlainen pikkuisen synkempi ote ja hieman itsetuhoisia kommentteja sanoitusten väliin ja tässä oltaisiin jossain Happoradion tontilla.

Tämä biisi käy omasta mielestäni jotenkin paljon surullisemmalla puolella kuin sanoitukset antavat suoraan ymmärtää, varsinkin useamman kuuntelun perästä. Ehkä nuo sanat ovat jollain tavalla liian vakavat aikuisten maailmaan. Siis otettavaksi lasten lauluna. Biisin osaltahan tämä on siis loistava juttu, pisti miettimään. Kiitos.
0   +1 +2
 
Kreeta 17.11.2011
Mukavan rentoa hyväntuulen musiikkia! :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat