Back to Life / Avalanche (2010 Rework)

Fleeticer | 24.12.2010 | Melodic Trance
7:38

Tässä vähän pidempää previkkaa tulevasta julkasusta Outsetin uudella "Northern Tunes" - labelilla. Talvista ja energistä menoa luvassa!

http://www.northerntun...

http://www.facebook.co...

9.83   745 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Outset 06.05.2011
Tunnelmat kaakossa ja laatukin mukavasti kohdillaan! :) Ei tässä nyt auta eikä tarvitse sen enempiä lähteä analysoimaan, kunnossahan nää on! ;)
0   +1 +2
 
10
Nojustse 01.02.2011
Mahtavaa kehitystä tapahtunut taas positiiviseen suuntaan! Soundit on pro luokkaan kuten edellä on mainittu ja miksaus erittäin puhdasta. Melodiat on pirteitä ja kolahtaa oikealla tavalla sekä antaa hyvää tunnelmaa nii kotikoneen ääressä kuin tanssilattialla. Ainoa mistä voisi huomauttaa on että jatkossa jotain repäisevää, ei niin tavanomaista melodista trancea, sillä nyt mennään hyvillä melodioilla ja puhtailla soundeilla mutta rakenne on turhan perinteisen trancemaista, mikä ei kyllä todellakaan huono ole. Jätkältä löytyy skilliä tähän hommaan niin anna palaa vaan ;) Thumbs up!
+2   +1 +2
 
10
Cylenth Vision 23.01.2011
Todella pro matskua, juuri sellaista melodista trancea josta pidän ja jollaista sen kuuluisi ollakin. Kappaleiden dynamiikka on kohillaan ja miksaus/masterointi on sujunut loistavasti. Keep it up!
0   +1 +2
 
-Juha- 23.01.2011
Tuntuu, että miksaus/laatu menee kokoajan eteenpäin, mikä on tietenkin hieno juttu :) Soundit kuulostaa tutuilta ja turvallisilta. Ei pahemmin moittimista niissä kyllä, vaikka aina tietysti hyvä jos jotain uudenlaistakin koukkua saisi peliin. Rakenne on tosi ammattimainen ja vaihdot luonnistuu tosi sulavasti. Pirteä melodia tässä ekassa pätkässä, hyvälle tuulelle saava pläjäys. Toinen biisi on kuitenkin vielä enemmän meikän mieleen, vaikka melodisesti suht saman tyylinen kuin edellinenkin. Hieno toi suvantovaihe, missä reverbikikki mässähtelee taustalla ja siitä lähtevä nostatus toimii varmasti tranceihmisille tanssilattialla. Mukavan kuuloista menoa ja rytmittely toimii. Hyvää työtä molemmat.
+2   +1 +2
 
10
ninjakanen 20.01.2011
tempas alusta asti mukaansa. ihanan harmoninen melodia!
+1   +1 +2
 
10
W@RM 27.12.2010
Loistavan kuuloista matskua molemmat. En keksi mitään moitittavaa tosin saundillisesti vähän turhan samanlaisia...vaikkakin saundit on pro-luokkaa.
+1   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta