Invisible - Frozen Fields (Fleeticer Remix)

Fleeticer | 23.09.2006 | Melodic Trance
7:25

Olen tällä hetkellä työstämässä demoa, joten en juuri tähän projektiin julkaise biisejä. Nyt kuitenkin päätin tehdä tässä välissä taas teidän kuultavaksi uutta materiaalia. Remiksin merkeissä mennään Invisiblen hyvästä biisistä "Frozen Fields", jonka poikkeuksellisesti työstin viikossa kunnon tehotyöskentelyllä. Biisi onnistui hyvin ja soundien, rakenteen yms. taso on noussut taas edellisistä. Tunnelmaakin pitäisi olla ihan riittävästi ja varsinkin padin sain tällä kertaa hyvään kuntoon. Vaikka tälle sivulle ei pitkään aikaan tulisikaan mitään, niin muistakaa toki seurata noita muita projekteja, joissa olen mukana. Niihin tuotetaan uutta materiaalia ihan normaaliin tapaan aina välillä kun demobiiseiltä ehtii. Ei muuta tässä vaiheessa, ja nauttikaa kuuntelusta. Muistakaa toki katsastaa myös alkuperäinen kappale.

Alkuperäinen biisi:
www.mikseri.net/invisible

9.53   8408 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Wavescale 29.12.2006
Kuten parhaimmissa sun originaalibiiseissä, niin tässä remiksissä hyvä tuotanto yhdistyy hyviin melodioihin ja tunnelmaan tavalla, joka nostaa numeron minun kohdalla tonne kybään. :)

Mukavaa introilua noilla padisoundeilla tuossa alussa.. Vakuuttavasti myös lähtee basson ja perinteisen melodianpätkän kanssa jytisemään ekan minuutin paikkeilla. Pianoa kenties kaipaisi vähän kovemmalle.. niin, ja 3. minuutin paikkeilla kuulee hyvin tuon pianon kivasti panoroidun delayn. Mukavata, mukavata... mitähän sitä vielä.. toinen elementti mitä olis kans kaivannut vähän selvemmin kuuluviin on tuo 4:53 starttaava (mainio) melodia. Hyvä kipale!
0   +1 +2
 
9
Hieno biisi kokonaisuudessaan. Näemmä tämä on remix ja alku peräistä en ole kuullut. No saundit on nättejä .... piano on upea (erittäin koukuttava)...

Kikit hitit ja muut oli niin kuin piti .... ehkä toi basso raita oli hieman kulutettu... jossain kohtia mun mielestä liikaaa reverbiä... Ei mun mielestä mitään suuria virheitä sillä kuuntelu nautinto oli nii suuri.

Hyvä biisi. (Pitää katsastaa alkuperäinen)
0   +1 +2
 
10
Chillkix 23.10.2006
Joo, alkuperäinen on hyvä mutta tämä on vielä parempi. (parempi miksaus etc.) Jaa, mitä muuta tästä voi sanoa... Hienoja äänejä ja kaikki mitä voi toivoa. Nice job!
0   +1 +2
 
Anssi H 13.10.2006
Tunnelmallista ja kaunista trancea. Taattua Fleeticeriä jälleen kerran. Tunnelma on vähän edellisiä biisejä paremman oloinen, ja hyvä niin. Soundit ottanut taas askeleen eteenpäin. Vaikka onkin remixi, niin voisin väitellä että tässä on jätkän paras paketti kasassa! :) Loistavaa.
0   +1 +2
 
9
Holmström 07.10.2006
...pakko mennä kehumaan biisin alkuperäistä tekijää... ;) tää on todella loistavasti tehtyä matskuu... ensimmäiset minuutit oli hukassa. Itse piano jätettiin hukkaan pitkäksi aikaa... ok...mutta tulihan se sieltä.... Hienosti tuotettua ja sitä sun omaa soundia täysillä... puhdasta, ja huolella tehtyä... Mutta... Alkuperäisen se oikea särö jäi rokkaamaan meikäläiselle ja menen kohta kehumaan sitä biisiä... ja täysillä... :)
0   +1 +2
 
Zeip 04.10.2006
Laadukkaalta kuulostaa kyllä. Erittäin puhtaasti miksattu "alapää", ei mene mössöksi missään vaiheessa ja se on kuuntelun kannalta todella mieluisaa. Onko jotain uusia laitteita/synia/efuja käytössä vai ihanko vain tarkemmin toteutettu miksaus (aikaisempiin biiseihisi verrattuna). No enivei..Hienon kuuloista menoa. Enpä oikein keksi mitään mihin tarttua tässä arvostelussa :D. Sen verran hyvällä mallilla on miksaus, saundit ja rakenne. Melodia on myös aika nätti, varsinkin pianot nostaa ihokarvat pystyyn :p. Tyylinä on tälläinen hyvin perus suomitrance ja teoksesta kuulee selvästi tekijän kädenjäljen. Hienoa työtä! Jää varmasti playlistiin soimaan parin viikon ajaksi ainakin. :)
0   +1 +2
 
juhku 03.10.2006
Olet kyllä jo niin ammattilainen tällä saralla että ei voi kuin ihailla biisin sulavuutta. :]
0   +1 +2
 
DJ Smash 01.10.2006
Jotenkin..hmm.. jännä alku:) Sellaisia häivettyviä padeja jne... tempoa vois olla pari BPM:ää enemmän, mut kiksu potkii ihan mallikkaasti :P Melko melodista, ja kun melodioiden määrä kasvaa, niin muuttaa mielensä kiksun suhteen; Hieman kovemmalle olisi voinut säätää. Pianot ovat hienon kuuloisia, kivasti peittyvät taustoihin mutta ei liikaa :) Muutenkin taustat ja ylipäänsä kokonaisuus tuo sellaisen leijailevan tunnelman, jota nykyajan mikseritrancessa kuulee ihan liian vähän. Sellainen kivan hypnoottinen olotila.
Sitten mneo rauhoittuu ja tulee hieman hiljaisempi vaihe. Pianot hiljaisuudessa kuulostavat raikkailta ja se kohta, kun melodiat alkavat tulla taustalta, niin fiilis nousee samalla tahdilla :) Koko rakenteluosuus on erittäin hyvin thety ja melodiat hyvin toimivia. Breakdown toimii hyvin mutta jälleen kiksun heikkous tulee esiin sillä, että fiilis ei pääse ihan niin ylös kuin mahdollista. Mutta tuon kiksun jälkeen muuta vikaa kappaleessa ei olekaan :P Kiitos tästä ja jatka ihmeessä samaan malliin :)
0   +1 +2
 
8
TheReal 28.09.2006
Ihan kivan kuuloista. Miksaus on hyvä ja muutenkin kaikki on paikoillaan. Rakenne toimii hyvin ja bassolinja on mun makuun. Melodia ei ollut ihan mun makuun vaikka aika kaunis oli. Breaksukohta sopi tähän biisiin hyvin. Kokonaisuus/"kertsi" kuulosti hyvältä. Oon kyllä parempaa biisiä sulta kuullut mutta tuotannollisesti kuulosti hyvältä ja kyllä on ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen. Jatka tästä! :P
0   +1 +2
 
Aurisgale 27.09.2006
Mukava yllättäjä kulman takaa. Bassline ja alakerran väritykset ovat tyyliltään hyvin suomalaista. Tekniikka ja toteutus kättelevät lämpimästi tässä biisissä käsiään. Piano on hiukan liikaa taustalla, vaikka siinä onkin melodisesti vahva teema. Melodia on hieno. Soundit ovat omaan makuun juuri sopivan hellän päättäväiset, sillä miksaus tuntuu olevan juuri paikoillaan, eikä melkein. Padien aaltoilu äänenvoimakkuudessa toimii hienosti.

Melodiakohdissa (mainpart) en pidä niin runsaasti bassolinjan voimakkaasta laskusta, kun tulee jotenkin vino ja kieroutunut olo siitä itselleni. Ilman laskua oma korva ei hälyttäisi siinä ollenkaan... pienen totuttelun jälkeen lasku menettelee kohtuuhyvin. Pieni juttu.

Kaikesta huolimatta on niin helvetin laadukasta tasoa täältä, että ihan huimaa tätä pientä päänuppia. Tuotanto arvot ovat mikseritason yli ulkopuolella kauniisti. Tekniikan puolesta paras biisisi. Mahtava biisi, joka jää kyllä myös omaan soittoon varmasti pidemmäksi aikaa. Hyvä harppaus sinulta. Tästä ei voi mennä kuin hyvään suuntaan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat