The Last Revival

6:37

Demon toinen raita.

Säv. ja san. Mika Oinonen, sov. Mika Oinonen ja Joona Räsänen

8.36   1535 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
A-X 04.04.2008
Biisi lähtee tyylikkäästi liikkeelle. Saundit on muuten ihan jees, mut noi synat on liian midin kuuloset. Ja miksauksessakin on kyllä jotaan häikkää, joka tekee tästä vähän ärsyttävän kuuloisen. Hitusen epätasapainossa ehkä? Laulu on myös vähän tylsähkö, mutta noi klinut yllätti kyllä positiivisesti, vaikka niiden tarkkuuteen voisi kiinnittää vähän enemmän huomiota.

Sävellyksenä tämä on kyllä todella hyvä. Riffit on mukavan moniulotteisia, ja ne pitää mielenkiinnon helposti yllä, vaikka tämä biisi onkin ehkä vähän turhan tasapaksu näin loppujen lopuksi. Soolo on tyylikäs, mutta sen tausta ei oikeen toiminut, koska se tuli myös edellisen osion pohjalla. Lopetusta olisin myös itse miettinyt vähän enemmän.

Kaiken kaikkiaan siis hyvä biisi. lauluihin kun vaan saatte vähän enemmän monipuolisuutta, ja mietitte biisejä kokonaisuutena vähän enemmän, niin tulee todella hyvä. Faniudun.
0   +1 +2
 
10
Sandman 30.03.2008
Loistava biisi! oli kyllä eniten meikän mieleen! lähinnä tahtimuunnosten ansiosta :)
0   +1 +2
 
7
Hatesociety 29.03.2008
Vokaalit taas aika heikoilla..
Vähän turhan paljon tuota progeilua tässä,Eikä hyvää progeilua.
Synailut oli pääasiassa aika perseilyä mutta kyllä nekin välillä paikkansa löytivät :) Vähän turhan pitkiä biisejä ja soolot aika mitään sanomattomia. Soolot pitää soittaa ilman kaulamikkiä,tallalla.
Hyvää soitantaa taas mutta liikaa yritystä,Kuullostaa niin väkisin väännetyltä.
0   +1 +2
 
7
Azag 24.02.2008
Biisin alusta tuli Kalmah mieleen. Taas hyviä riffejä jne.. Kaikki kohdallaan, kuten edeltäjässäkin. Puhdas laulukin meni ihan ok. Tässä oli vähän enemmän tunnelmaa, kuin tuossa ylemmässä. Syntikka toimii muuten teidän musassa tosi hyvin. Ja soolo oli taas kova.
0   +1 +2
 
10
Rottenperkele 14.11.2008
Tää on kyl kova biisi, jätkät sai vihdoin tehtyä tän demon ja hyvil saundeil viel. Syntikan saundi ei kyl miellity mut ei se paljoa biisiä haittaa! Mikakin on saanu noi puhtaat kulkee hyvin.
0   +1 +2
 
9
Sasbancompo 27.08.2008
Oikeastaan sanoisin sama sanat tähän, kuin tuohon Price of Heresyyn.
Olinko kuulevani pieniä tempo-ongelimia, mutta se ei menoa haitannut!
0   +1 +2