the first of the last ones

förderband | 30.06.2005 | Trip-Hop
3:25

paluu juurille.

9.00   1833 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
SpeaK 04.03.2006
Ensimmäinen juttu mikä minulle tuli mieleen oli se, etten oikein pidä tuosta distosoundista, enkä sen nuottikulusta. Jotenkin niin mielikuvitukseton soundi.

Mutta mutta, kun biisi lähtee tuosta pikkuhiljaa käyntiin, soundimaailma tyydyttää jo minunkin korvat, ja eipä noissa nuottikuvioissakaan mitään vikaa ole. Tuo "skrätsäys" ei oikein iske muhun, kuulostaa todella tehdyltä, ja soundikin siinä on heikko. (jollain softalla vissiin skrätsätty vaan, eikö?)

Rumpukomppi on mukavan iskevä, ja samalla myös letkeä hitaan temmon takia.

Miksaus kunnossa, ja soundeissa ei suurimmaksi osaksi mitään vikaa. Biisi kaipaisi mahdollisesti vaan lisää omaperäisyyttä, vaikka kyllähän tämä näinkin erittäin hyvin taustalla toimii.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 04.08.2005
Aika mielenkiintoisia soundivalintoja tässä. Taustan humina on hyvä, joskin ois joitain taajuuksia saanut ehkä pikkuisen leikata, ihan hilusti korvillekäyvää ehkä. Rumpusoundit ovat erittäin maukkaat perustriphoprummut, toimivat kuin nyrkki hipin kasvoihin. Kaiutellut puhallinsoundit luovat hienosti tunnelmaa. Tässä on mukavan maltillinen tunnelma, melkein voisi toivoa ettei tämä lähde tästä perusteemasta mihinkään.

Puolentoista minuutin analogisynat ovat oikein hauskat ja omaperäiset. Mää tykkään. Parin minuutin kohdalla vois olla hienoa jos mukaan tulis vielä joku ssssssssyyyyyyvvväääää bassolinja. Se ois upeaa. Mutta toimiihan tämä näinkin, no complaints. Oikein oiva biisi, tuo tunnelmaltaan vähän mieleen Boards Of Canadan muttei ihan kuitenkaan.
0   +1 +2
 
9
zilakat 06.07.2005
Erittäin tyylikästä ja hienoa tunnelman luontia. Vähän ehkä vahvempaa bassoa olisin kaivannut äänimaailmaan. Ja rumpusaundit on kohillaan.
0   +1 +2
 
9
rewind 01.07.2005
Mukavan unettava iltapala.

Kaiken puolin laadukas tuotos jälleen kerran. Soundit ovat tasapainossa eikä mikään pistä ikävästi korvaan. Vaikka biisi onkin yksinkertainen, siitä tuntuu löytyvän jokaisella kuuntelukerralla jotain lisää.

Sängylle makaamaan silmät kiinni ja biisi soimaan.
0   +1 +2
 
Ayahuasca 01.07.2005
juu oli kyllä karkkia korville.. vei sen verran mukanaan että alkoi huojuttelemaan tässä tuolilla... :) yksinkertaista ,mutta maistuvaa...!
0   +1 +2
 
10
kristian puberti 01.07.2005
huh, sopivan creepy ja mellow :DD. Taidanpa polttaa tän cd:lle ja ottaa mukaan Lontooseen.. sit vois fiilistellä iltaisia katuja siellä tämän tahtiin =). Pakko yhtyä ylläoleviin mielipiteisiin. Joko sulla on jo demo-cd pulkassa :) ?

ps. hieno ja yksinkertainen ambient-drone tuolla taustalla! Go minimalism!
0   +1 +2
 
9
juhku 30.06.2005
Ooo.. kyllä vain uppoo hyvin muhunkin! Toi humina on juuri sopivan mukava!
0   +1 +2
 
10
makes69 30.06.2005
Niin mitäs tähän voi enään sanoa Tonkun kommentti oli niin tyhjentävä. Sanon että hiton hyvää kamaa.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta