Buffalo

2:28

Tämä on hieman varhaisempi ralli, joka täällä jo joskus olikin. Uudempaa materiaalia tulee varmasti ennemmin tai myöhemmin. Ugh!

9.00   633 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
AnttiJ 25.09.2019
"Buffalo" ... tuon niminen biisi on ihan pakko kuunnella. Ja jipii!! Hank Marvinin salaiset nauhat ovat löytyneet Iso-iso-mummin ruokakomeron perältä. Todella tyylipuhdas veto kaikin puolin. Painii ihan samassa samassa sarjassa kuin "Apassi" ja Geronimo. Todella tuhti kitarasoundi ja asiaankuuluva kaiku, joka kantaa 5 minsaa biisin loppumisen jälkeenkin. Soitto sujuu todella letkeästi, ja silloinhan musiikki on parhainta kun kuulijan ei tarvitse spennata selviääkö artisti biisistä vai ei. Ei liikaa instrumentteja ja sovitus toimi mainiosti juuri tuollaisella beat-kokoonpanolla. Yksityiskohtiakin on selvästi mietitty. "Ei huono", sanoisi Jorma U ja antaisi kiitettävät pisteet. Ilmankos tämä piti kuunnella kolmeen kertaan peräkkäin.
+2   +1 +2
 
9
digius 16.02.2018
Stop the press, Frank Boba is back in the business!!

Tätä herkkua piti ja kannatti odottaa. Jo "uusi aloitus" on tutun tunnettua LaatuBobaa.
Melodiaa päättäväisesti pudotteleva kitara soi komeana kuin tuo preerian kuningas, buffalo.
Dilsan "boingy" saundin kustannuksella olisin mielelläni kuullut vielä enemmän reverbin "drippingiä", silti tämä tyydytti maku- ja kuulohermoja enemmän kuin villin lännen laki sallii. Kitaran kirkkaat ylä-äänet varsinkin olivat kuin hunajaa korvaparilleni. Jokin pieni "catch" kappaleen puoleen väliin sijoitettuna olisi voinut olla "bullseye", mut ei tämä missään nimessä liian pitkä näinkään ollut.

Komppaan tekijän jostain lukemaani ajatusta siitä, että instrumentaalien paras puoli on se, että ne laittavat yleensä "elokuvan" pyörimään päässä, tämä todentotta tuli tässäkin todistetuksi. Siksikin äänitteiden nimi kannattaa miettiä (yleensä aina) sen ensimmäisen mielikuvan mukaan mikä mieleen tulee.
Loppua kohti parhaiten erottuvat isot tomarit nostattivat niskakarvoja, onko lähettyvillä kenties joukko mustajalkoja kytiksellä...selvinneekö seuraavassa jaksossa, jäämme mielenkiinnolla odottamaan!
+2   +1 +2