Game Over (Pacelift remix)

Free Soul | 23.08.2006 | Drum'n'Bass
4:36

Kevlmess made this remix!

8.56   3382 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Arhebeatz 12.03.2011
Huhhuh, onpa hyvä. Muutkin biisit mainioita, mutta meikäläiseen tällänen smoothi drum'n'bass iskee aina. :)
0   +1 +2
 
9
har 02.12.2007
Kyllä on runpua ja passoakin. Piti vääntää nappulasta boosteria vähän pienemmälle. Hyvin leijuu.
Nämä on niitä lauluja, joita mielellään huudattaisi autossa, kun olisi matkalla aasta beehen eikä välillä aina muistaisi miksi.
0   +1 +2
 
10
ossi_fx 14.09.2007
Loistava d´n´b remixi. Varsin mukaansa tempaava bassolinja, joka saa vanhan rumpubasso diggarin lanteet heilumaan:)

Aikasempiin arvosteluihin viitaten on mielestäni ihan turha lähteä vertailemaan alkuperäistä biisiä remixien kanssa. Mielestäni remixien tarkoitushan on juuri siinä, että saadaan erilainen näkemys samasta biisistä.

Mitä sävellys puoleen tulee, niin tämähän on sarjassaan todella hyvin toteuttu. Loistavat soundit ja hyvä sovitus alkuperäisestä biisistä. Useasti kuulee rumpubasso remixijä, joissa on yritetty liikaa hakea alkuperäistä " tunnelmaa" ja suoraan sanoen metsään on menty ja pahasti.
Mielestäni tämän tyyliseen musiikkin ei kuulu tosiaankaan turhan melodinen kikkailu, vaan tiukka rumpukomppi ja sitäkin vihaisempi bassolinja.

Noh, makuasioitahan nämä on ja turha niistä kiistelemään!

Mahtavasta alkuperäisestä biisitä ja loistavasta d´n´b remixisistä ei voi muuta kuin antaa 10:)
0   +1 +2
 
8
Gino Thomas 25.08.2006
Myös päivitetty Game Over -remix vie allekirjoittaneen "ihan klubille". Pakarat mobilisoiva rytmi, päällä leijuva perin laadukas laulu ja suorastaan happoiset kosketinsoundit herättävät mielikuvia, joissa peilipallo edelleenkin pyörii hämyssä. Ja kuviot tanssivat edelleenkin seinillä. Mutta jokin on nyt kyllä muuttunut. Vinhasti pyörivien roottorisilmien omistaja ihmettelee suuresti pikkutunneille tultaessa sumeaa logiikkaa, jonka vallitessa hän - vastoin odotuksia - ei annakaan ylen.
0   +1 +2
 
7
route_electrique 24.08.2006
Tuli kuunneltua tämä remiksi eka. Kun kuuntelin sen jälkeen originaalin niin tuli heti mieleen että tuossa remiksissä on kyllä aika hyvin piilotettu artistin helvetin mukava ääni. Tanssilattialla remiksi varmaan toimii, joskin tuottamis puolta vois vielä hioa. Korvaani iski ainakin se että rummut uivat aika paljolti kaiussa ja ns. kuoro osuudet peittyivät aika paljolti muiden tekstuureiden alle(?). Suhteellisen hyvin kuitenkin onnistuttu vääntämään tanssilattia versio. Nämä vaan mun mielipiteitä remiksistä.
0   +1 +2
 
9
Percele 24.08.2006
Tuo bassline on kyllä armottoman hienon kuuloinen. Laulut on todella hienot, tosin ehkä hieman liian "kylmästi" miksattu?
Eipä tästä paljon muuta sanottavaa ole, kaunis biisi.
0   +1 +2
 
7
Martian Law 24.08.2006
Aika kylmäksi on väännetty vokaalit, ja sävellyspuoli ohitettu täysin. Tulee vähän vaikutelma siitä että on hyvää d'n'b-osaamista ja hyviä biisipohjia, ja sitten on vokaalit istutettu nopeasti johonkin muottiin. Hyvin usein kyllä toimii se että pysytään yhdessä soinnussa, eikä minulla mitään sellaista vastaan ole, mutta kun ajattelee lähtökohtana herkkää soul-kappaletta, jonka lyriikasta saa aika paljon irti, olisi ollut oivallista lisätä sekaan joitakin musiikillisia värejä kiiltävän metallin lisäksi. Nopeutettu tempo antaa kaiken lisäksi hätäisen tunnelman, joka on ristiriidassa alkuperäisen kanssa. Ajatelkaapa laulun epätoivoista rakkaussuhdetta, jolle ei näy ratkaisua - ja sitten sitä että "vedetääs nyt äkkiä biisiä läpi että päästään pois". Kontrasti on hyvä juttu, d'n'b on hyvä juttu, tämä ei ole huono biisi, mutta jäin kaipaamaan alkuperäisen laulun sielun huomioimista.
0   +1 +2
 
9
Ray-Ska 24.08.2006
jebo mulla on miksutin ja sillä viilasin ..ei paha...
0   +1 +2
 
9
Itapuoli 24.08.2006
Kaunis biisi ! huomaa ettei ole hosumalla tehty =)
laulaja osaa hommansa hyvin ja taidokkaasti.
ilo kuunnella tätä=)
0   +1 +2
 
10
Pöykäri 23.08.2006
Klubikamaa. Hieno piisi ja upea laulaja pitää otteessaan vaikka ote on ihan erilainen. Hienoa ammattitaidolla tehtyä musiikkia. Täällä vain lantio nytkyy....(joka sinällään voi jonkun esteetikon mielestä, olla luotaantyöntävä ajatus)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta