Time Wasted Waiting (Live @ After Eight, Pietarsaari)

Free Soul | 01.08.2005 | Neo-Soul
5:27

A live recording with a minidisc recorder and one room mic, so the sound quality is sadly poor. But you'll get an idea on what my voice sounds like... Again the music, lyrics and the arrangement are mine.

9.04   4968 kuuntelua

Kappaleen sanat

I just wanna talk to you,
wanna clear all things with you
It seems like everyone else but me
you see as worthy company

Wanna know what's up with you
Shouldn't care, but man, I do -
though it might seem like a cruel display
to lay my feelings out this way

Baby if you care, then show it
Otherwise I'll never know it
The clock on the wall keeps going on and on
And this time wasted waiting grows so long...

I just wanna talk to you
wanna clear all things with you
It seems like everyone else but me
you see as worthy company

Wanna know what's up with you
Shouldn't care, but man, I do
Though it might seem like a cruel display
to lay my feelings out this way

Communicate with me,
I need your company
I know you can talk,
you talk with everyone else but me;
but why you leave me alone - I just don't see...

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

bändär 16.07.2008
Yksinkertaisuudessaan aivan loistava biisi.. Ehkä rumpujen tarkkuuteen kannattaa kiinnittää huomiota!! Hyvä laulaja tuo biiseihin aivan oman mausteensa.. Saksofoni on aivan mahtava soitin ja mie tykkää kun se jammailee tuolla taustalla tavallaan.. Kun itse soittelen pianolla aika paljon tälläistä musiikkia muunmuuassa, niin tuon pianon heitot sävähtää korvaan ja saa semmosia mukavia kylmiö väreitä kehoon, mikä tapahtuu aika harvoin kun kuuntelee tämän tyylin musiikkia.. Tosin mykaboomin kohdalla se kans tapahtui :D

Laulajassa on sitä munaa.. pitää uskaltaa laulaa kunnolla eikä vain piipittää siellä mikin takana, siitä isot pisteet!

Ja samaan malliin jatkakee vaan ;)
0   +1 +2
 
10
Adrenaliini 09.01.2008
Miten saa ilmaiseksi biiseihin taustamusiikkia?
0   +1 +2
 
10
har 02.12.2007
Oi jospa oisin saanut olla mukana. Vaikka djempeä paukuttamassa tai rytmimuniani heiluttamassa. Jos koko keikka oli tuollaista ilottelua ja groovea niin million tulette Mikkeliin ?
0   +1 +2
 
Pöykäri 23.08.2006
Näistä yhden mikin äänityksistä paistaa läpi se että bändi osaa soittaa ja bändin balanssi on kohdallaan. Laulaja on upea. Pääasia on kuitenkin se että nää piisit on hienoja. Näitä on kiva tanssia... autossa.
0   +1 +2
 
9
nolo83 04.04.2006
tällästä kuuntelis enemmänkin,laulat hyvin...
0   +1 +2
 
9
zood 16.03.2006
Nauhoituksesa tosiaan oli vähän toivomisen varaa, mutta kun biisi on hyvä, niin se toimii silti. Mahtava lauluääni, ja bändikin soittaa hienosti. Odotan innolla milloin saadaan kuulla sitten ihan studiotavaraa. Biisi groovaa aivan tautisen hyvin, tulee vähän erykah badu mieleen, mikä tuola idoleissakin näyttää olevan mainittuna. Diibadaabat toimii, hienosti, harmi vaan että ääni katoaa välillä kovemmilla rummuniskuilla, mikä nyt minidiscin syy.
Silti, tuo alun minimaalisuus toimii hienosti, tossa minuutin kohdalla kun tulee vähän täydempää soundia ja rumpu lähtee veivaamaan vähän tasasempaa komppia, joka toistuu tuolla parin minuutin kohdalla, ehkä vähän se groove katoaa hetkeksi, mutta menee ehkä vähän jo pilkun viilaamiseksi. nam, kestää äänenlaadusta huolimatta useamman kuuntelun, oliskohan kuudes kerta kun pyörii jo putkeen tätä kirjottaessa. lisää tätä
0   +1 +2
 
9
rlo 10.03.2006
Ensin ajattelin alun äänistä että nyt tulee jotain autotallissa tehtyä huonosti äänitettyä kampetta. No äänitys ei olekkaan hyvä vaan kuulostaa että olisi kasettisoittimelle vedetty. Tarkistin asian ja onkin liveäänitys, mikä on aivan älyttömän autenttisen kuulosta, hyvä hyvä.

Mutta laulu toimii, ollaan mixeriläiset ylpeitä, että meillä tämmöinen tyttölaulaja joka soittaa ehkä tuota pianoakin, en tiedä mutta jatsilaulaja hänestä tulee ja hyvä semmoinen. Nuo daabatuksetkin ovat hallussa.

Bändistä en sano mitään kun tuo äänitys ei oikein anna kuvaa mitä siellä oikein tapahtuu, olisi pitänyt olla paikanpäällä kuulemassa niin olisi viisaampi.

Kuuntelempas tuon toisenkin joka on näemmä tehty studiossa..jännittää kovin mutta tytölle annan kympin josta huono nauhotus verottaa pinnan.

Kiitos Anni, You made my day...
0   +1 +2
 
10
Intro 08.01.2006
Tämä olisi hienoa kuulla parempi laatuisena, mutta ei äänenlaatu silti pahemmin vaivaa, todella toimivaa matskuu näinkin. Rummut on niin letkeet.. aaah.. vähän niinku reggaessa.
Sanoihin en jaksa pahemmin syventyä, mutta laulu on niin upeeta..!
Menee koko ajan vain paremmaksi, kun kahden ja puolen min kohdalla tulee torvi messiin.. piano sen jälkeen kuulostaa myös upeelta.
En paljoa tiedä soulista paitsi että tykkään helvetisti.. tulipas letkee olo, kymppi! =)
0   +1 +2
 
9
Redfox 04.01.2006
Mukavan lofi meininki, laulu on kyl hyvää, tausta soljuu rytmikkäästi gruuvaten, kokonaisuutena annan tälle ysin, koska jotenkin tän biisin ois voinu pitää paremmin kasassa, nytten vähän tosiaan jamittelua välillä, mutta onhan se osittain genren syy.
0   +1 +2
 
9
sipulipekka 03.01.2006
Todella aidon ja lämminhenkisen kuuloista, leppoisaa laulua. Todellakin tulee sellainen olo, että on itse paikanpäällä kuuntelemassa bändiä jossakin pienessä klubissa tms.
Jopa minäkin, asiantuntematon hölmö, huomasin äänenlaadussa pienoista häikkää, mutta itseasiassa se ei häirinnyt ollenkaan!
Keep up the good work!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4