Apelamod-MeltingPointTheme(Frostb. Rmx)

Frostbite | 18.12.2004 | Melodic Trance
6:58

Näkemykseni tästä apelamodin melting point -teemabiisistä. Peruskiksuttelua mukavilla soindeilla.

Alkuperäinen kappale osoitteesta www.mikseri.net/apelamod

9.00   1278 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 102767 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 01.02.2005
Bassolinja raastaa sopivan kauniisti eteenpäin ja tykkään siitä=)Square-soundi alkaa aika pistävästi, hajottaa vähän muuta kaunista ääntä alleen, vaikka sopivasti se nostattaa muuten tunnelmaa. Mutta tahtoisin kuulla kauniita taustapadeja enemmän.

Suvanto on kaunis ja lämmin... oikeaa tropiikin lämpöä ja hyväilevää auringonpaistetta. Soundeiltaan helvetin hyviä... mutta pahus ton square-soundin kanssa, joka taas tuli kiusaamaan... Aivan kuin joku paarma kiusaisi kokoajan auringon ottajia... siltä se minusta tuntuu=(

Nostatus vaiheessa square alkaa nappaamaan, mutta muuten olisin paljon tyytyväinen ilman noin ilkeää soundia. Biisi on liian hyväilevä noin ilkeälle square-soundille.

Tämä biisi nappaa ainakin minuun, mutta mieleni rokottaa aika paljon tuosta square-soundista... kellot ja muut kauniit tilutukset ovat todella kauniita ja onnistuneita... padit on sopivasti tunnelmaa luovia... sopivna progressiivinen on muuten biisi ja toimii varsin hyvin näin polkevalla tyylilläkin. Tämä oli ehkä sun ekaa biisiäsi parempi, mutta pari juttua vain jäi hieman ärsyttämään. Kiitettävä tuotos olisi muuten todella helposti... kyllä mä loppupeleissä tykkäsin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat