Icewind

Frostbite | 26.08.2003 | Trance
10:03

Pitkästä aikaa uutta tuotantoa by Frostbite. Kappale on menoa ja meininkiä täynnä. Arvostelkaa. (Omasta mielestäni tästä biisistä uuppuu vielä jotain, mutta mikäs minä olen omia kappaleitani arvostelemaan. :D)

9.00   1680 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Sky Gate 24.06.2004
Hyvä biisi, tärkeimmät tulikin jo sanottua! Etenkin a-osa oli mun mieleen, myöhemmin tavanomaisempaa transetusta.
Teknisesti kyllä aika bueno laatua.
0   +1 +2
 
9
Miksu 01.04.2004
Basari potkii mukavasti ja rummut on muutenkin tehokkaat, ehkä hihatit vähän teräviä.. Hauskan psykedeelinen tuo eka melodia :) Breikin jälkeen alkava sahamelodia on kyllä tehokas, ehkä jonkinlainen arppirätkätys voisi vielä täydentää sitä. 5:07 paikkeilla alkava melodia miellyttää ainakin meikäläisen korvaa. Rakenne etenee vakaasti osasta toiseen. Jotain oisin tähän vielä kaivannut..päämelodia on kyllä varsin tehokas :)
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 14.01.2004
Tuo kohdasta 0:54 alkava melodia kuulosti kyllä erittäin erittäin tutuntyyliseltä... hmm.. antiloop siitä taitaa puskea mieleni perukoille... :D Ihan kivasti toimii tämä biisi kokonaisuudessaan. Kieltämättä tuo breikkiin hiljentyminen on hieman kömpelöhkön kuuloinen kyllä, muttei se latista tätä kuitenkaan liikaa. Breikki itsessään on minun makuuni. Kaunis ja rauhallinen. Breikin jälkeinen melodia ei taas omasta mielestäni ole yhtähyvä kuin tuo ensimmäinen tässä biisissä. Tuo kirkas korkea soundi joka tulee pian mukaan pyörittelee mukavaa kuviota. Mulle putos nätisti. Ehkä se on hieman turhan kirkas soundi kuitenkin... noh, aika pikkujuttu... Pituus on ehkä tämän biisiin ongelma. Tiivistettynä paukkuna tämä toimisi varmastikin paremmin. Nyt hieman ylipitkäksi kyllä venyy. Kuitenkin hyvä biisi. Siitä ei pääse sitten mihinkään. :)
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 17.09.2003
Melodia on kaikin puolin hyvä, mutta tuossa aika alussa tuo melodian sävelkorkeus heittää kyllä liian alas ja se kohta kuulostaa jotenkin oudon kauhealta. Samoin käy jossain tuolla 7 minuutin paikalla. Toinen melodiaosa onkin sitten jo semmoista huippuluokkaa ja ainakin mun makuun. Bassorumpu potkii mukavasti ja muutkin rummut toimivat ihan hyvin, tosin tuo shaker tai mikä onkaan, tökkii vähän väliä ikävästi, mutta kun melodia tulee mukaan, niin se ei enää haittaa. Kokonaisuus on erittäin hyvä, mutta jotain pientä jää puuttumaan (erittäin pientä). Mainio biisi.
0   +1 +2
 
9
Sectoid Blue 27.08.2003
Erittäin onnistunut tuotos!
Kaikki täsmää keskenään, toi eka melodia on jotenkin mukavan "psykedeelinen" ;), mutta toimii mielestäni hyvin, itse "päämelodia" antaa mukavan fiiliksen.
Onnistuit masteroinnissakin hyvin, biiteissäkin on "munaa":D. HYVÄ!
0   +1 +2
 
Buhis 27.08.2003
Bassolinjan ja basarin yhteistoiminta lähentelee täydellisyyttä ja basari potkii oikein mukavasti. Closed hatteihin olisi voinut lisätä pientä reverbiä/delayta. Nyt kuulostavat vähän "töksähtäviltä" mun korvaan. a-osan melodia on ihan mukava, mutta melodiakulusta en jostain syystä pidä ollenkaan. B-osan melodia taas on aivan loistava. Leadi on juuri mukavan kuuloinen ja tuo melodiakin jää soimaan päähän. Muuten todella hyvä biisi, mutta tuon a-osan melodian olisi voinut jättää kokonaan pois/toteuttaa jollain muulla tavalla. Nyt tekee mieli vain melkein skipata nuo a-osat. Tästä vois vaikka yrittää jonkinlaista remiksiä tehdä jossain vaiheessa? ;)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta