Lumo

Frostbite | 26.09.2006 | Melodic Trance
9:34

Tässäpä olisi tällainen jo pidemmän aikaa koneella ollut tekele, jonka tein nyt valmiiksi. Alunperin tämä oli minun osaani flake-projektin biisiin, mutta se projekti on ollut jäissä, joten päätin tehdä tämän nyt omaksi biisikseni.

Luvassa on siis raikasta kiksuttelua perinteiseen tapaan.

8.40   1859 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
JerePee 31.10.2011
Pianon tullessa peliin tiesin tulevan jotain todella hienoa.
(Iltasella tähti taivaan alla makaillen nurmikolla mietiskelemässä jotakin syvällistä -mieli kuva.)
Toimii mukavan aaltomaisella tavalla, eikä äkkinäisiä "liikkeitä" eikä häiriötekijöitä.
Hyvin kaunista!
0   +1 +2
 
8
Valkoturkki 15.03.2011
Hauska melodia ja tunnelma... biisi vain tuntuu liian pitkältä. Rumpukone tuntuu olevan biisin liidi, näin ollen korvat puutuvat biisiin todella nopeasti. Myös melodiaosio toistaa itseään hieman liikaa. Pidemmässä melodiakulussa toistoja tulisi vähemmän ja korva jaksaisi pidempään.

Pidempiä kuvioita tai lyhyempi biisi.

Pidän tarpeeksi nopeasta rytmistä, melodiasta ja rumpukoneen alasajosta biisin aikana.
0   +1 +2
 
8
Sky Gate 12.12.2006
Alku oikein kaunis ja rauhallinen. Basso potkii vähän vaimeasti, toisaalta pädit ehkä pykälän liian kovallaan. Muuten mukavan rauhallista kehittelyä, jota itsekin suosin. 3:15 jälkeen lähtee suht yksinkertainen liidi liikkeelle ja meno hieman upuu. Nostatusta ei ole joten biisin käynnistyminen uudestaan on hieman veltto. Miksauspuoli hallussa, äänet kuulostaa puhtailta mutta liidisoundit saisi mielestäni olla vähän fätimpiä. Perkussiolinja pelkistetty mutta toimiva. Biisi on mielestäni turhan pitkä, koska se kuitenkin toistaa itseään aika paljon viiden minsan jälkeen. 8,5
0   +1 +2
 
8
Deep Cold 09.11.2006
Kylläpä olet saanut nätin tunnelman aikaan biisiin :) Synat ja melodia soundit kuulostivat tosi hyvälle. Rummut jäivät hiukan vaisuiksi tässä biisissä. Kokeileppa breakkeihin saada lisää massiivisuutta ja kunnon nostatuksia. Biisi jää muuten liian "tasaiseksi" varsinkin clappi pitäisi vaihtaa. Huomaan kyllä että miksaus on silti hanskassa ;) Eli massiivisuutta vaan rumpuihin ja kikkoja lisää :)
0   +1 +2
 
Zeip 15.10.2006
Jaahas, uutta biisiä. Biisi lähtee liikkelle varsin perinteisesti ja hyvin paljon on yhtäläisyyttä aikaisempiin tuotoksiisi (rumpujen osalta..ja vähän saundien osalta muutenkin). Basari on ihan jämäkkä tosin ehkä saisi olla vähän enemmän botnea omaan makuuni. No eipähän ainakaan ole tukossa biisi ja kyllä tämä ihan hyvin toimii näinkin. Alun tunnelma on mukavan pehmeä ja ehkä vähän unenomainen (no joo väsyneenä kuvittelee vaan kuitenkin :D). Padit ovat onnistuneet mallikkaasti, niinkuin usein biiseissäsi. Muuten biisissä on aika vähän tavaraa, mikä voi olla niin hyvä kuin huonokin..itse pidän siitä, että taustalla on kunnolla täytettä (ei kuitenkaan liiaksi asti). Melodia on hyvin perus "trancemainen"...ja pluck-synat jauhaa :). Ei siis mitään uutta tai persoonallisempaa, mutta eihän sitä toki aina tarvitse ollakaan. Miksaus on puhdas ja huomaa, että sulla on tuottaminen jo melkoisen hyvin hanskassa. Padit ja alun tunnelman rakentelu oli biisin parhaimmistoa, muuten vähän tasapaksuhkoa trancettelua, mutta menee kyllä vielä toistaiseksi hyvin alas. Hienoa jälkeä taas kerran :).
0   +1 +2
 
8
Kuunvalo 27.09.2006
Biisin ensimmäiset 50 sekuntia nousee aika perusomaisella rummuttelulla mitä monesti tällaisissa biiseissä tavataan aika usein kuulla, mutta bongot ovat oikeastaan aika jännät ja toimivat tässä.Basari ei peitä muita saundeja, rummuissa muuten aika heikko sointi, voisi olla vähän monipuolisempaa rummuttelua.

Kuten Larizza jo kommentissaan mainitsikin, bassokuvio toimii, mutta se saisi olla vähän jämäkämpi. Sen verran lisään että siinä saisi olla hiukan ilmaa ja ns.timmiyttä, toimii kyllä ihan tällaisenaankin.

Padit hiukan korkealla, erottuu melko selvästi kun kuulokkeilla kuuntelee muttei monitoreilla niin loista läpi. Äänipuoli osittain rikas, päämelodia ei vaan ole oikein iskevä. Ja biisin pituus, 9:30? Pistää vähän miettimään. Voisi ehkä hiukan olla vaihtelevuutta ja melodia-osuuksia enemmän.

Hyvä kokonaisuus, vihdoinkin löysin pitkästä aikaa biisin joka todella ansaitsi kommentin äänen lisäksi.
0   +1 +2
 
Aurisgale 27.09.2006
Starttaa perinteisesti, mutta silti tietenkin toimivasti. Miksaus kuulostaa sopivan pehmeältä ja pidän tuosta bassokuviosta, vaikka se onkin melko taustalla. Padit ovat onnistuneita. Biisi jaksaa olla mielenkiintoinen, mutta vain puoleenväliin erinomainen. Päämelodia on pidemmän päälle pitkästyttävä, vaikka kuvio onkin toimiva. Kellomainen soundi on hiukan ehkä liian pistävä. Noin 5:30 tulee huomattavasti mielyttävämpi ja pehmeämpi soundi vetämään linjoja.

Biisin rakenne on hyvä, mutta voisi olla aavistuksen verran jopa lyhyempikin sisältöönsä nähden. Jotenkin tulee olo, että alulle on riittänyt enemmän mielenkiintoa, kun loppu ei jaksa innostaa enää niin paljoa. Kuitenkin tämä on mikseritason yläpuolella, mutta varmasti parempaankin pystyt.

Biisin tunnelma on parhaimmillaan hyvä ja hienot padit tekevät tässä työnsä kiitettävästi. Kaikesta huolimatta hieno teos.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta