Mindbreeze

Frostbite | 01.03.2005 | Melodic Trance
7:02

Melodista trancea melankolisemmalla meiningillä, tai ainakin yritin tehdä melankolisempaa matskua.

9.00   2028 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Zeip 15.06.2005
Napakasti kyllä alkaa (kuten tässä jo muutamaan kertaa on mainittukin). Bassolinja on melko tyypillinen, mutta eipä tuo haittaa kun se toimii hyvin. Hienoja saundeja alussa, tuo biisiin vähän synkän/melankolisen tunnelman. Muutenkin saundien ja varsinkin miksauksen osalta loistavaa tavaraa. Huomaa, että vaivaa on nähty ja kappale on hiottu viimeisen päälle valmiiksi. Biisin rakentelusta tulee myös plussaa, vaikkakin hyvin peruskiksun linjoilla mennäänkin. Suvanto on ihan onnistuneen kuuloinen, tosin tuli tässä vaiheessa mieleen, että ehkä turhankin perusvarmasti toteutettu. Olisi voinut olla jotain iskevää tässä välissä tai jotain hieman uskaliaampaa. Tunnelman osalta toimii kyllä loistavasti.

Vähän olisi ehkä vaihtelua kaivannut näin jälkeenpäin ajattellen. Biisi pyörii aika yksinkertaisen melodian ympärillä ja kuulostaa hieman tasapaksulta. Saundien/miksauksen/tunnelman osalta kuitenkin hienosti toteutettu.
0   +1 +2
 
9
Mike H 13.04.2005
Jeeps. Mukavasti alkaa...

Kick potkii erittäin mukavasti mieleeni ja on muutenkin loisto-soundi. Tehoa siis on tarpeeksi. Rummut muutenkin tuppaavat olemaan ihan kuosissa, tosin olisi ehkä voinut olla hieman enemmän jotakin percussion tynkää kehissä, mutta meneehän tämä näinkin. Clap soundi voisi olla aavistuksen verran lujemmalla, sitä ei oiken erota tuolta muiden seasta. Jep, eli rummut ihan jees kamaa, ei suurempaa vikaa! :)

Bassolinjat ovatkin sitten tajutonta herkkua meikäläisen korville! Aivan tajuttoman upea linja, myös tämäkin erittäin upealla soundilla toteutettua tavaraa! Bassolinjoista ei voi mitään negatiivista sanoa, ei sitten yhtään mitään. Loistavaa tavaraa!

Melodiat vatkin sitten kovempi pala purtavaksi. Jotenkin ne eivät yksinkertaisesti ota iskeäkseen, eivät sitten millään, vaikka kuinka yrittäisi. Soundit ovat ihan kunnossa mutta linjat ovat hieman tylsän oloiset minulle. Erittäin kivoja soundeja siis löytyy.

Jeps, ihan kivan kuulloisen biisin olet väkertänyt, ei siinä mitään. Nimensä veroinenhan tämä biisi on.
0   +1 +2
 
9
Caber-o 19.03.2005
Hieno biisi upeilla äänimaailmoilla. Tunnelma jää ehkä vähän vaisuksi, mutta silti tää on kyllä ihan semmonen mukavan huumaava. Tykkään!
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 02.03.2005
Napakka aloitus, ainakin kickin puolesta... bassolinja alkaa hienosti ja sopivan junnaavasti... hyvin alku ainakin pistää tahdit goovaamaan. Padit ovat hyvän kuuloisia ja ilmavia... lievää erottelevuutta voisi olla lisää, mutta silti kuulostaa pirun hyvältä... alkaa hieman rauhoittua...

Suvanto pamahti käyntiin... kimakka melodia sopii melko hyvin padien kanssa... melko kaunis suvanto... ehkä olisin kaivannut suurempaa vaihtelua, silti oikean herkullista soundia... Teknisesti hemmetin hyvän kuuloista... aika turvallinen tämä biisi on, mut tää on muuten just sitä mitä tahdon kuunnellakkin.

Biisin suurin miinus on vain sen vähäinen vaihtelu, sillä tämä etenee nyt vain parin saman sointukuvion parissa... yksinkertaiset leadit ovat kuitenkin nannaa korville... jää vähästä vaille kympin mielestäni!=) 9½
0   +1 +2