Waiting

Frostbite | 20.06.2004 | Trance
8:32

Taas pitkästä aikaa uutta musiikkia. Progeiluinto iski ja tässä on nyt lopullinen tuotos. Melodista progeilua kiteytettynä. Njoy!

9.00   1305 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 73031 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

a98 26.07.2004
kikki on hieno ja perkussiot vielä paremmat, basso on vähän kulunut ja tyypillinen reasontrance basso, mutta ei sen kummemmin häiritse kuitenkaan. hiljaiset padit kuulostaa mainiolta ja nuo riffitkin tuntuvat toimivan. ekalla kerralla ei niin ole vielä auennut mutta ihan laadukkaalta kuulostaa, sen mikä tästä tekisi selvästi ammattimaisemman olisi vähän elementtien ja effectien lisääminen, saisi sellasta yksityiskohtaisuutta lisää. mutta hyvä biisi, varmaan iskee paremmin mitä enemmän kuuntelee.
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 28.06.2004
Lennosta lähtee tämäkin. Biitti kuulostaa alusta asti hyvältä ja toimii mallikkaasti. Bassosoudi ei niinkään ole mieleiseni. Ihan hienoa kikkailua tulee kuvioihin tuossa minuutin tietämillä. Letkeästi mennään etiäpäin. Kivan toimivia nuo padit. Liiditkin iha jees, mutta hiukan kaipailisi variointia enemmän. Soundeiltaan sekä padit että liidi ihan hyvän kuuloisia mielestäni. Aikalailla tälläistä rauhallista leijumista tämä tuntuu olevan. Jotakin joka nousisi hieman enemmän esiin kaipailisi kuvioihin. Biittiosastosta täytyy vielä mainita että kyllä hyvältä kuulostaa. Rauhallisessa kohdassa tuossa 5 minuutin tienoilla odottelin jo hieman teemamuutosta, mutta sama liidi jälleen pomppasi esille. Toimiihan se hyvin, mutta näin pitkässä biisissä olisi toivonut vielä jonkin uuden elementin tulevan esille. No kyllähän tämä mukavaa taustamusaa on, mutta se jokin koukku tästä tuntuu näin avauskuuntelulla ainakin puuttuvan. Täytyy nyt kuitenkin jättää majailemaan tuohon playlistille, jos sitten alkaisi meikäläinenkin ottamaan enemmän osumaa, kun kuuntelukertoja tulee lisää. Jeps. Ihan mallikas biisi tuotannon osalta ja kohtalaisen toimiva muutenkin. Pahimmat vaivat vaihtelun puute ja liika pituus. 8+
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat