Barempi

Fucktronics | 16.02.2010 | Electronic
4:18

Vaihdoin tamppausbiisikisa IV:n entryni tähän, koska tämä on populaarihuoraavampi (koska sisältää kitarasaundeja ja on melodisempi ja nopeatempoisempi).

9.00   312 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Bompaze 19.02.2010
Alku on varsin makoisa, tulee mieleen jokin lentely jonkin meren yllä tai jotain leijailua. Jokin Ibizameininki ehkä.. hieman tuollainen odottava meininki jatkuu koko biisin ajan joka tuo kyllä mahtavan tunnelman tähän. Kaikki noi bassolinjat ja toi soitin, mikä tosta alusta alkaa ja noi haitsut ynnä muut piipitykset tekee tästä kyllä varsin...hmm, miten sen sanoisi..."rapsakan" niinkuin GxBx tossa totesi. Sopis kyllä soitettavaks niin chillailuun, tämmöiseksi taustamusaksi muun surffailun ohella (mitä nytkin teen) ja ihan keskiyön tunneillekin. Vähän tuli nyt hämärää kommenttia, mutta siis tähdennetään että tykkäsin siis. Ja työn laatu on mun mielestä ihan loistavaa. Tän vois kyllä ladata itsellekkin.
0   +1 +2
 
9
POlku 18.02.2010
Todella mielenkiintoinen kappale, kyllä tuota tamppasi. Todella hyvän kuulloista jälkeä kolmen tunnin väännöksi :)
0   +1 +2
 
GxBx 17.02.2010
alku on antaa odottaa oikein huolella. sitten pärähtääkin kokonaisuus käyntiin. tosi leijailevaa saundia ja RAPSAKKAAa. kitara toimiii oikein hyvin. siistit efutukset ja melodiat. hissun kissun rakentelee. botnea ei basarissa liikaa, mutta taitaakin olla syntetisoitu. tamppaisin ja äänestäisin
0   +1 +2
 
9
e2 16.02.2010
Ihan toimiva kikkelinpyöritysbiisi. Ja nyt kun kuitenkin päätin kuunnella viel kuulokkeil enkä pekästää läppärien tuhnukajareista (en kjaksa säätää audiointerfacee kiinni..) niin tuli esiin, että hitto ko on tiukka bassolinja tos jossai 2:45 eteenpäin! Tamppaisin.
0   +1 +2