Sähköpants

Fucktronics | 05.11.2009 | Electro-House
4:18

kiva

8.50   455 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
dbgirl 09.11.2009
Tämä on todella hämmentävää. Sinä ihan oikeasti et kuulosta enää nykyään itseltäsi vaan joltain "oikealta artistilta", kehittynyt vuoden sisään paljon. Ja näiden kolmen vuoden aikana mitä olen täällä ollut, todella huimasti. Lähes kaikissa kappaleissa ollut jotain persoonallista, viime vuodesta lähtien biiseissä on ollut mukana myös tunnelmaa ja tarina, kuva päässä.

Tämä on muhkeankuuloinen soundillisesti, jänniä pikkukoukkuja. Vähän joo junnaa, mutta kuulijan kannalta olisi häiritsevää jos koko ajan tulee jotain uutta härpäkettä, mieluummin siis näin.

Tämä on lähes täydellinen, mutta se jokin jäi puuttumaan napakympistä. Noh, ainakin on varaa kehittyä siis vielä :D
+2   +1 +2
 
8
TomyS 07.11.2009
Jykevällä basarilla lähtee, bassolinja on muuten hauska! Tosi toimivia nuo kikkailut millä välillä uusi soitin tulee mukaan. Haikat on kyllä laatua taas, addiktoiva kuvio niissä. Sitten biisi tuntuukin jäävän junnaamaan paikalleen joksikin aikaa, jotain pientä koukkua lisää olisin kaivannut. Mutta seuraavaksi löytyykin uusi melodia taustalta ja se on nerokas! Haha. Välittömästi tuli jytä meininki, mutta tottakai hyvää pitääkin välillä odottaa. 3:13 kohdassa hätkähdin että nytkö lähti ridet.. ;) Kappaleen nimi on mainio, omaperäinen. Tyylilaji tosiaan on jotain minkä jujua en ole ymmärtänyt, mutta tässä teoksessa oli menoa ja heilutusta.
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat