Forever in a Day

G-Tune | 31.08.2007 | Trance
8:52

Mitenhän tätä kuvailis, genrejen kanssa ku meitsi on aina ollu aika paska. Noh, kokeillaan :)

Tämä on varmaan lähinnä jotain junnaavaa groovaavaa housea höystettynä aika massiivisilla melodioilla ja padeilla. Rakennekin on ehkä hieman erikoinen. Intro on pitkääää..

8.00   405 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=291349
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 07.01.2008
Alku lupailee hyvää. Soundit tuntuvat olevan kondiksessa. Padit ja tuo säröinen soundi kuulostaa laadukkaalta. Rakentelua biisi kaipaisi lisää... varsinkin rumpukomppi rupeaa junnaamaan, jotain rytmillisiä kikkailuja biisi kaipaisi sisälleen (vaihdoksilla olisi tullut todella paljon lisää mielenkiintoa). Tuolla hyvänkuuloisella snarella olisi jo tehnyt paljon ihmeitä=) Biisi toimii kuitenkin yllättävän hyvin 10 minuutin ajan, vaikka tyyliltään koko kappale on melko venytetty sisältöön nähden. Hyvä vaihdos tosin alkaa tuolla viiden ja puolen kohdilla. Groovia biisissä on kuitenkin ihan riittämiin ja tätä ja kuuntelee oikein mielellään erinomaisten äänivalintojen puolesta. Pidän biisin ajatuksellisesta ja rauhallisesta tyylistä.
0   +1 +2
 
8
rewind 07.10.2007
No eipä tässä mitään vikaa ole. Mutta eipä oikein mitään sellaistakaan, joka jäisi kuuntelun jälkeen mieleen tai vaatisi välitöntä uudelleenkuuntelua. Kappale itsessään on ihan hyvä, kyllästymistä ei pääse tapahtumaan missään vaiheessa vaan homma rullaa mukavasti eteenpäin. Tuotannossakaan ei ole mitään valittamista, kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Ehkäpä enemmän kesäbiisi kuin syksyn sateisiin sopiva ralli.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat