Through The Space

Galaxion | 31.12.2005 | Spacesynth
5:58

This track was released on Alpha Centauri Megamix. (www.centaurimusic.com)

9.24   7645 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
tää oo vaa nii tiukak! etenki toi synkempi kohta ku mennää asteroidikentän läpi. rakastan sitä kohtaa. asenteikas. <3
0   +1 +2
 
9
toveri Stahanov 20.06.2007
4:23 alkava kohta on mahtava, mutta muuten tylsää perusgalaxionia ;)
0   +1 +2
 
10
Thoke91 07.01.2007
Tämä biisi on henkilökohtainen suosikkini tästä projektista. Sekainen rakenne kuten totesit, mutta siitä vain pelkkää plussaa.(Ei ole niin mainstreamia.) Eri osiot saatu täydellisesti sopimaan kohdalleen. Täydellinen biisi.
0   +1 +2
 
VSL 14.03.2006
nimen perusteella saan mielikuvan aluksesta joka kulkee läpi avaruuden. Basso linja on mukava ja samoin leadit, jonkinlaista "taukoa" olisin kaivannut tämä on kuitenkin 6min pitkä. Kuulutus luontoinen naisen ääni tuo mukavan lisän. Tässä musiikki lajissa yhdistyy kaksi suosikki teemaani: Avaruus ja 80-luku.
0   +1 +2
 
9
Xns 07.03.2006
biisikin ehkä paras mitä oon tätä genree koskaa kuullu. tässon jotain semmosta mitä mä voisin itekkin tehä... tosi hienoja juttuja yms oon ihan tunnelmis :D kiitos siitä
0   +1 +2
 
10
-Juha- 04.03.2006
Erittäin mainio space synth biisi! Tätä kuuntelee erittäin mielellään vaikkei genren suurin ystävä olisikaan.
Alku lähtee hyvin liikkeelle aivan mahtavilla padeilla! Tommosen padin mä haluaiaisin itekin :P. Bassosoundi on mahtava ja sen linjan vaihtelut ovat hyviä. Melodioita riittää todellakin joka jampalle ja oikeastaan pidin niistä kaikista erittäin paljon - toisesta ehkä hiukan vähemmän kuin jostain toisesta, mutta yhtä kaikki ne olivat taidokkaasti väsättyjä ja hyvän kuuloisia. :) Rummut ovat perusvarmaa kiitettävää laatua.
Vielä pitää mainita noista hienoista jipoista mm. nuo kuoropadi nostatukset ja tuommoinen humahtava kickin tapainen isku. Myös nuo vokaalit on erittäin taidokkaasti efektoitu.
Miinusta jos antaisi niin tosiaan tuo rakenne on hiukan sekava. Ainakin tuo 4:23 kohdalla alkava melodia tulee hiukan puun takaa, mutta ei tuo rakenne niin paha ole että se kovin paljon miinusta antaisi. Miksauksesta ei ole pahaa sanottavaa - toimii mainiosti. 9½
0   +1 +2
 
8
eerovarje 19.02.2006
Enpä sanoisi rakennetta mitenkään liian sekavaksi, ennemminkin mukavan vaihtelevaksi. Hyviä melodianpätkiäkin löytyy, vaikkei niistä ole mitään todellista iskusäveltä kehitettykään. Parasta antia tässä kappaleessa ovatkin juuri yllättävät osiovaihtelut, toisaalta täytyy sanoa että rytmi ja jotkut saundit kuulostivat jo tässä vaiheessa vähän liiankin tutuilta. Meininki oli edelleen kohdallaan, mutta ehkä tyylilajin rajoja olisi syytä alkaa venyttelemään jonkin verran.
0   +1 +2
 
9
jarppa1st 02.01.2006
Tulipas kylmät väreet! jotenzacin demomusaa ;) Tuli elävästi mieleen amiga ajat...
0   +1 +2
 
syny 02.01.2006
Hyvät & tunnelmalliset padit alussa. Osittain hieman kuivakka/terävä äänimaailma mutta pääsääntöisesti mukavia soundeja. Mukavasti läimivät rummut, kompuraa on sopivasti. Effektoidut puhesamplet toimii hyvin. Basso kuulostaa välillä aavistuksen epävireiseltä, mutta ehkä se olen vain minä. ;) Rakenne hieman sinne-tänne haahuileva, mutta silti miellyttävä koska ei jää jankuttamaan samaa osaa liian pitkäksi aikaa. Miksaus toimii hyvin. Tästä jäi mieleen, että mukava biisi, muttei nyt mikään uskomaton megahitti.
0   +1 +2
 
9
substance 31.12.2005
pakko vielä laittaa tuosta että loppua kohti mentäessä menee kyllä huisan paljon paremmaksi, jotenkin tuo ensimmäinen pääkohta ei vaan toiminut mulle. eli siis biisin parasta antia on ~4:30 alkava kohta ja sitä edeltävät puoli minuuttia. upeat kuorot.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2