Sleeping Friends

gerana | 20.01.2007 | Chill Out
5:19

Ensin nimi, sitten biisi. Näin tällä kertaa.
Runsasmelodinen kappale.

Fiilistelymusiikkia by gerana.

9.83   2158 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
PutteAtte 09.05.2009
Mukava, kiva, ihku, rauhoittava, miten muuta tätä voi kuvailla? Siis erittäin hyvin onnistunut chill out kappale. Todella rauhalliset ja rauhoittavat perkussiiviset soittimet, ja erittäin upeasti melodisesti sävelletty ja sovitettu. Antaa tämmöisen ikään kuin leijuvan fiiliksen tulevaisuuden avaruudessa sijaitsevassa kaupungissa. Ja tunnelma, aivan loistava. I like it!
0   +1 +2
 
10
Fantasy music 24.04.2007
No on ainakin mahtava bassosoundi,mitä nyt näillä vehkeillä kuulee kun stennheiserit on vielä kaupassa percussionisti astuu keskenkaiken hienosti kehiin korvaten puuttuvat fillit,kivafiilis jäi.Basso ja rytmit saa kyllä multa täydet pisteet.Hyvä biisi kaikenkaikkiaan.
0   +1 +2
 
10
flaa 26.03.2007
Tulee semmonen nostalginen tunne, kuin kuuntelisi modimusiikkia - puhtaita rumpusampleja ja kliinisiä aaltomuotoja, sini-, saha- ja kanttiaaltoja. Varsin veikeä ja hellyyttävä kipale. Nuo kivat melodiat tarttuvat sitä paremmin mitä useammin tätä kuuntele - tähän kasvaa kiinni. Ainoastaan lievästi häiritsi nuo liian päällekkäiset nuotit sinimelodiassa, vaikutti siltä, kuin tulisi kahta melodiaa samalla siniäänellä samalta oktaavilta. Hieno!
0   +1 +2
 
9
Dubbha 19.03.2007
Ooh, tykkään tosta alun synasaundista. Itsellänikin on kierrossa ollut vastaavanlaiset saundit viimeaikoina. Harmi että tuo basso hyökkää tuosta noin vahvasti esille, rikkoo omasta mielestäni fiilistä. Saundit kun muuten natsaavat niin hyvin yhteen.

Mukavan leikkisät melodiat. Sopivat fiilikseen kuin viini lasiin.

Mukavasti jotain uutta ja vanhaa. Juuri sellasita chilliä mitä tekikin mieli kuunnella nyt. Hieno paketti :)
0   +1 +2
 
10
T-Sync 20.01.2007
Hieno tunnelma läpi biisin, oikein uninen :) tykkään todella paljon. rummut on jätetty sopivasti vähän taustalle. melodiatkin on oikein söpöjä ja rauhallisia. tämmöisiä unia taitaa Kaisu aina nähdäkin <3 ^^
0   +1 +2