Vacant Light

Gluon | 24.08.2007 | Progressive Trance
11:15

This tune has some house and balearic influences, harpsichord driven lead melody along with beautiful chord progression colored with subtle modulations and even surprising structural changes. 135bpm

9.00   1179 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
FLUX 17.09.2007
Sininen meri, rauhalliset aallot, lähes valkoinen valo.

Ei jää Chicanelle kakkoseksi ;) En voi olla vertaamatta juuri Chicaneen,
tässä kuitenkin mukana joitain persoonallisia soundi ym. ratkaisuja
jotka tekevät tästä progahtavamman ja yllätyksellisemmän eli chillaavaa melodic trancea progemaustettu juuri sen verran että systeemi edelleen chillaa mutta ei jumita lainkaan = hyvin innovoitu, kiinnostava ja toimiva biisirakenne.

Kunnianhimoinen, hyvin rullaava biisi. 9+
0   +1 +2
 
Nectino 26.08.2007
Nopeasti lähdetään liikkeelle, ehkä liiankin nopeasti. Upeat soundit, tasaiset ja pehmeät. Todella vaikea sanoa mitään huonoa tästä biisistä. Erinomaiset soundit omaan makuuni ja soittimet ovat hyvässä tasapainossa. Ainut mitä nyt tuli mieleen, niin on tuo crashi mikä tulee ekaa kertaa esiin tuossa 4:59 - 5:00 kohdassa joka on melestäni ehkä liian kuiva. Biisissä on todella hyvä ja tunnelmallinen soundimaailma. Mielestäni tuon 7:05 kohdassa olevan oktaavin nousun olisi voinut ehkä jollain muulla tapaa tuoda esiin. Sen jälkeen lähtee todella upea ja tunnelmallinen arpeggio. Pituutta ei ole liikaa, kyllästyä kun ei voi johtuen melodisuudesta ja monipuolisuudesta. Lopetukseen olisin kaivannut ehkä enemmän jotain erilaisuutta, mutta silti kokonaisuudessaan tämä on todellakin hyvää matskua.

On muuten komea ulkoasu projektilla!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta