Heavens Gate

GP[Old Trax] | 09.11.2002 | Trance
3:29

hmmh.. Tämä voisi kuulua ehkäpä Uplifting Tranceen. Toivottavasti maittaa :)

8.38   2522 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
digeon 29.04.2004
joo no ihan oli kiva biisi! ehkä soundit eiollu aivan balanssissa vaikka hyvin oli silti soundeja panoroitu... mut ei ollu silti ihan vie sellast clubikamaa.. soundit ei ollu ihan puhtaita mut pakko tän biisin oli silti kuunnel loppuun. kasi en viitii antaa mut 7½ olis mun mielest sopiva!
0   +1 +2
 
DjLime 23.09.2003
Muuten ehkä voisin tykätäkkin mutta tuon melodian alku ja loppu on niin saman kuuloisia, että ei tiedä mistä se alkaa ja mihin loppuu. Se tuntuu jotenkin siltä, että juuri kun se olisi saavuttamassa melodisen huipunsa niin se alkaa taas alusta. Ei iskenyt minuun. Mutta eihän kaikki voikkaan kolahtaa kaikkiin.
0   +1 +2
 
9
JukkaM 13.01.2003
Hieno melodia! En pistäis upliftingin piikkiin, biisin täytys sillon olla muutaman minuutin pidempi. Hyvä biisi joka tapauksessa :)
0   +1 +2
 
8
Terzi 03.12.2002
Ihan mukavan kuuloinen kappale tohon viimmeistelyyn kun näkee tosiaan vielä vaivaa niin loistava tulee.
0   +1 +2
 
Submarket 01.12.2002
Ihan kivoja melodiakulkuja tuntuu näissä olevan. :) Vielä kun saat tuotannollista puolta kuntoon, niin johan potkii. Kannattaa viettää tovi jos toinenkin biisien kanssa. Miettiä jokaselle instrumentille oma taajuuskaista (eq), kompressoida tarvittaessa ja varoa liikaa reverboimasta (kuulet kun menee puuroksi), monitoroida mahdollisimman tasapainosilla stereoilla (ei mielellään luureilla, mielummin tietysti studio-monitoreilla ja mielummin tietysti ei liian kovaa (90 db ok, tai niin että kuulet (kuulisit kaverisi normaalin puheen(tulipas sulkuja))), masteroidessa varoa liikaa ruttaamasta(suosittelen t-racksiä siihen touhuun) , kuunnella biisit mahollisimman monilla eri vehkeillä löytääkseen soundillisen balanssin. Pidä kunnon taukoja miksatessa. Tunnin luuppaaminen samaa biisiä väsyttää korvat, niin ettei enää kuule ollenkaan mitä oikeasti tekee. Laske equilla taajuuksia, äläkä nosta muutakuin ihan pakosta. (nostettaessa lisätään biisiin taajuuksia mitä ei oikeasti ole edes olemassa. Käytä soundien vertailuun (referenssi) saman tyylistä/soundista musiikkia. Varo tekemästä liian jyrkkiä boosteja/leikkauksia eq:illa. Mainostan taas reasonia, mutta kokeillkaa sitä ihmeessä (ja älkää luovuttako heti, vaan oikeasti opetelkaa sitä käyttämään..) Soundaa hyvälle, mutta pyörii kevyesti/ lähes rajattomat käyttömahdollisuudet. Nui. Osan kyllä varmasti tästä jo tiesitki, mutta pidimpähän sitten pienen luennon :)
0   +1 +2
 
Drachkin 12.11.2002
itse asiassa ei, mutta laiskuus ei tuu yksinään.. tai jotain :)) pitäs oppii malttamaan tehdä loppuun asti kunnolla..
toki tossa oli vähän ongelmia tehdä ku se rätis niin paljon että en kuullut koko biisiä ennenku muutin mp3:seks :(
0   +1 +2
 
8
Loch 12.11.2002
melkein rohkenen väittää että on :D
0   +1 +2
 
8
Loch 12.11.2002
Helvetin hyvä kokonaisuus mut viimeistely puuttuu edelleen kuulostaa siltä et tätä on tehty 2-4 h :)
0   +1 +2
 
9
Red 11.11.2002
Hyvä nähdä että pääsit esiversion ongelmista eroon. biisin melodiakierto on suht perus kokobiisin ajan mutta mikäs siinä kun toimii :) jos olisi enemmän variaatiota ja jonkinlaisia isoja nousu \ intro kohtia niin niistä voisi vielä herua plussaa. mutta tälläisenään vielä 9- eli mikserin asteikolla 9. :)
0   +1 +2
 
8
LoSight 09.11.2002
Iha kiva ja silleen....
ainoa asia mikä jäi kaivelee ol se et pidät ihme tauon tossa basarissa... aika r0k biisi...Lopetus oli vähän tylsä mut ei se mitään...=)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta