Vieraskirja

Nimi:

Viesti:

Pohjois-Korea 05.04.2012

AH AH, mikserissä itkupotkuraivareita. Kaikkitietäväisyydestà ¤ en tiedä, mutta ei kyllä noi tätä projektia kritisoivatkaan ole ihan jäävejä pätemään.

Funereal 12.03.2012

Niin joo ja vielä tosta Dispersionista, niin muistaakseni se oli alunperin luokiteltu psytranceksi, joten myös kommentoin sitä psytrancena. Tai vielä tarkemmin tyyliin \"mitä pitäisi tehdä, että tästä tulisi hyvää psykeä\".

Funereal 13.01.2012

Okei :) En mä yritä olla mikään kaikkitietävä, mun keskustelu- ja palautteenantotyyli vaan vähän vaikuttaa siltä.

Päihde 13.01.2012

Kyllä minä pidän sun musasta ja oon seuraillu sun projektia näin vähän sivusta. Mutta kun \"kyrpä\" otti asian esille niin tulin tosiaan mainitsemaan asiasta itsekin esimerkin kera.

Funereal 13.01.2012

Btw. Aamunkajon on tarkoitus kuulostaa kaoottiselta ja rujolta. Ei se mikään \"miksausvirhe\" ole :)

Funereal 13.01.2012

Ahahahaha :D:D:D On ihmisillä suuria ongelmia. Joo, nyt kun kuuntelin biisin uudestaan, niin ei se full-onia ole. Tarkoitin siinä vaan menevää trancea, väärin valittu sana. Pahoittelen... eikun enpäs pahoittelekaan kun itsekin haukut suoraan :)

Päihde 12.01.2012

Mutta älä nyt hyvä mies sekota sitä IKINÄ Full-Oniin

Päihde 12.01.2012

Pakko kanssa ite tulla selventämään sulle että toi Dispersionin Moonlight Run, olit ottanut kommentissas esille Full-Onin, toi biisi tosin ei oo lähelläkään Full-Onia, sun bassoefektityksellä siitä tulis ehkä jotain goa-trance-progressiivis ta sontaa

Funereal 09.01.2012

Hmm, anteeks mitä? Missä oon semmosta esittänyt? Tykkään vaan kuunnella paljon erityyppistä musaa, ja sanon kommentteja asioista, joista olen joko tykännyt tai en ole tykännyt.

kyrpä 08.01.2012

mikä helvetin asiantuntija sä luulet olevas joka vitun ikisessä genren biisissä täällä mikserissä? naamastas päätellen jo tosin tietää ettei palautettasi voi ottaa vakavasti, mut viimeistään jo sitten omaa tuotantoas kun on kuunnellut

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »