Maailma Häpeää meitä

HARMA | 11.03.2006 | Hard Rock
2:48

Tää on meidän bändin kantaa ottavin biisi. En olisi koskaan uskonut, että olisin pystynyt kirjoittamaan tämän sorttisia tekstejä.
Näköjään olen siinä onnistunut.

7.81   4199 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Rock'n'roll star 20.09.2006
Ihan hyvin rullasi. Hieman epätarkkaa rumpalointia ajoittain. Laulu liian huutamista välillä. Ilmeisesti kotistudionauhoitus, rumpusaundit paljastaa. Jatkakaa! Plussaa nimen vaihdosta!!
0   +1 +2
 
7
atheos 12.09.2006
EI tämä maailman hienoin biisi ole mutta kehno toteutus syö paljon toimivuutta siitäkin mitä jää jäljelle. Laulu on liian rajua biisiin nähden tai sitten biisi on liian kevyt lauluun nähden - hevimmäksi sovitettuna ja paremmin miksattuna tämä saattaisi iskeä jopa kohtalaisen kovaa ollakseen peruskamaa. Kelle sitten peruskama toimii, kelle ei, se on makuasia. Vaikka miksausta onkin kehuttu niin joudun ikäväkseni toteamaan että näin ei ole. Toki kaikesta saa selvää jne. mutta kaikki on tukossa ja hiljaisella ja yleissoundi on todella munaton kun sekä ylä- että alapäässä on puutteita ja kompuran käyttöä on aristeltu aivan turhaan.

Sanoitukseen kannattaisi ehkä hieman panostaa - säkeistöjen riimittely ja kerronta kun tuntuu vähän väkisin väännetyltä mikä aiheuttaa paikoin tarkoituksetonta komiikkaa jo siksi että välillä tuntuu siltä että sanoja ei ole keksitty tarpeeksi. Välillä riimejä on, välillä ei - se ei vaan toimi. Homma pitää kuulostaa hallitummalta ja suunnitellummalta, säkeistöt kaipaavat paremmin rullaavaa flowta lauluun ettei se töki. Täytesanoja saa ja pitää käyttää jos se saa homman rullaamaan paremmin. Kertsi sentään toimii, siitä plussa.
0   +1 +2
 
8
chococat 07.04.2006
positiivinen yllätys! melodia on mennyt erittäin nappiin ja lyriikoista tykkään, varsinkin kertosäe.
0   +1 +2
 
7
|Über-Metal| 06.04.2006
Jees.. Toimiva kertsi, joka jää soimaan päähän niin kuin kuuluukin :) Kelpo soundit ja laulajalla aika siisti ihan pikkasen särönen lauluääni. Soittotaitoakin näyttää löytyvän. Sanoitukset ovat mainitsemisen arvoisia, mutta itse ehkä hieman metaforioisin niitä vielä :)
0   +1 +2
 
8
lökö 28.03.2006
Varsin kivat riffit tässä. Meininkiä ei puutu. Pettymys tulee kertsin alkaessa: vaikka laulaja on vetänyt tunteella niin pitäisi myös pysyä nuotissa... Alku menee kuitenkin suht mukavasti oikeissa sävelissä. Soolo on hyvä sen jälkeinen "rikkaita ja köyhiä"-väliosa toimii, kuten muutenkin biisin rakenne on varsin toimiva.
0   +1 +2
 
7
AquaSonic 22.03.2006
Kliseisen mute-kitarointialoituksen jälkeen saadaan rokki rullaamaan. Rumpali tuntuu välillä olevan varsin varioivassa tahdissa tai sitten kitaristit eivät aina osu oikeaan tahtiin sointujen vaihdossa. Heikoimmin kokonaisuuteen istuvat kuitenkin vokaalit, jotka menevät osin pelkäksi rääkymiseksi eikä nuotista ole aina oikein tietoa.

Biisin sovitus on sinänsä varsin mukiinmenevää, mutta jotenkin tuo nautinto jää saavuttamatta miksauksen ja vokaalien kehnouden takia. Potentiaalia on haistettavissa, mutta työtä vielä tarvitaan.
0   +1 +2
 
9
Saakel| 21.03.2006
Erittäin hyvä kertsi! hyvä keikka biisi. Kiva melodia ja Hieno Ta,tu-Ta,tu komppi siellä välissä. Hyvät laulut. Jees. RockRock \,,/
0   +1 +2
 
9
fighter 21.03.2006
Hyvä alku riffi...Tässä biisissä laulukin toimii ihan hyvin, jopa vähän räkää saatu mukaan. Kertsi tosiaan toimii hyvin ton räkäisen laulun kanssa.

Tää toimii...
0   +1 +2
 
Mr.Dom 19.03.2006
Maailma häpeää meitä syntisiä, mutta tätä biisiä ei tarvitse hävetä.
0   +1 +2
 
8
ratikka_1 19.03.2006
ihan hauska:) vähän ehkä jotai jäi puuttumaa mut kyllä tällästä välil kuuntelis:)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta