Meedio (Extended Mix)

Härö | 16.11.2004 | Progressive Trance
6:33

Meedio med mycke bra mix jag tycker ocså vidare jätte fint

0.00   282 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=96490
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

turhuus 17.11.2004
Kait ne rummut kuullosta akustisilta ku käytin akustisia hihatteja reverbillä efektoituna. Miten ne on ponnettomat? Liian löysä basari vai pitäisikö olla bongorumpukolinoita seassa? Ja mitä vaihteluun tulee... Se on mun tekeleissä aina ongelmana. Hmmh. Ja on tuossa pohjalla Fruity. Instrumentit on Synth1 VST:stä ja rummut sampleja. Efektejä ei oo ku delay, reverb ja kompura (yritän välttää tekemästä mitään yliefektointia). Kattoo ny jaksaako tota vielä säätää.
0   +1 +2
 
Vieläkin vaivaa noi saundit (itseasiassa edellisessä versiossa oli paremmat), jotka kuulostaa vieläkin liian Fruity-Reason-jne kamalta. Onks tässä mahdollisesti käytetty FL Studion omia plugineja soittimina? Noita soittimia ei taida olla hirveesti efektoitu?

Sen verran vielä huomautan tosta Protushin kommentista, että taustamusiikki kappaleet ovat ihan yhtälailla kappaleita kuin muutkin kappaleet.
0   +1 +2
 
Protush 16.11.2004
alkaa hieman akustisen kuuloisilla rummuilla.. rummut ovat muutenkin aika ponnettomat.. melodia on todella psykedeelisen kuuloinen padit ovat kyllä ihan hyvän kuuloiset ja rauhalliset (rauhoittavat tuota sekavaa tunnelmaa).. rummuissa ei vaihtelua ole eikä kyllä juuri melodioissakaan.. biisi on luultavasti kyhätty Fl studiolla tai ainakin se kuullostaa siltä.. introt puuttuu kokonaan mutta toi breikki biitti kohta pientä vaihtelua muuten aika itseään toistavaan rakenteeseen.. taustamusiikkia tästä voisi saada johonkin hiomalla saundeja mutta kappaleeksi tää on ilman rakenteen muutosta vaikea sanoa kun introt ja nostot puuttuu.. kyllä tätä nyt aikansa näinkin jaksaa kuunnella mutta ei sitten enempää..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat