mook

hassinen vs. kokkonen | 03.04.2003 | Techno
6:20

Den här är en minimalistisk förödande rynkytystekno-låt.

8.00   809 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=20680
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

kontaktor 05.08.2003
Ei toi basariratkaisu ainakaan mua hämänny. Tekniikka on hyvin hallussa, mutta soundit on jotenkin kuivat ja kantava kuningasidea uupuu... Alku lupas enemmän mitä jatkolla oli tarjota. Toimiihan tämä, joskaan ei mulle erityisemmin.
0   +1 +2
 
8
Tämä biisihän on muuten aivan loistava, mutta tuo Killinkin mainitsema suoraan sanottuna paska basari pilaa hyvää biisiä paljon.
0   +1 +2
 
Nyhde 04.04.2003
Lähtee lupaavasti käyntiin. Pääriffi on oikeasti todella jees ja kaikki muukin mukana intron aikana oleva sälä toimii, mutta basarin tullessa mukaan fiilis latistuu. Vammaisempaa UMPia ette olisi tuohon varmaan voineet valita. En nyt tarkoita, että olisin kaivannut mitään korvanraiskaajaa, mutta toisenlainen basari olisi tehnyt poikaa. Jonkinlainen ei niin peruspotkis ehkäpä. Tuo 1:50+ alkava hieman rauhaisempi osio on oikein kivasti onnistunut ja naksuu hyvin. Pääriffi ja looppi ylipäätään on ihan onnistunut, mutta muuten tässä ei sitten mitään niin erikoista ollutkaan. Vähemmän erikoiseksi kuitenkin oikein hyvin kyhätty. Tämä oli kyllä ihan hyvä kaikin puolin ja groovaapahan ainakin ihan ronskisti, joten eiköhän tätä tule tässä lähiaikoina popitettua. Lisää vain hassinen ja kokkonen -matskua, niin ainakin minä pysyn tyytyväisenä.
0   +1 +2
 
8
deepwide 03.04.2003
Positiivista biisissä on percussionit ja negatiivista se, että biisi koostuu oikeastaa pelkästään percussioneista. Kummasti basari "puuttuu" biisin keskivaiheilla... en tiedä hukkuuko massaan vai onko jätetty tarkoituksella hiljemmalle, mutta ei ainakaan toimi imo. Muuten ihan mukiin menevä. Tällaista se techno on.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat