Mysterious Adventures Of Jigsaw Fish

Haute Couture | 26.02.2004 | Classical
2:44

Istuin pianoni eteen. Iskin sen kiinni uudennihkeään mikseriini. Laitoin nauhoityksen päälle ja improvisoin reilut 20 minuuttia. Tässä on pieni pätkä, aika alkupuolelta, jolloin soittomani kuulosti vielä hieman iloisalta. Tällästä sitä syntyy, kun soittotaito on heikomman puoleinen, eikä jaksa välittää juurikaan mistään sävellajeista eikä mistään muustakaan. Niin ja tämän minut ajoi tekemään jo edesmennyt nero nimeltä John Cage. Tosin en nyt kuitenkaan modifioinut pianoani millään tavalla.

0.00   575 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 54090 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Disposition 20.03.2004
Ajassa on hetki jolloin syntyy sävel. Yhä useampien hetkien päästä tämä sävel vaimenee ja uudet nousevat pintaan. Silti yksikään sävel ei ole turha, eikä yksikään jää vaille huomiota, sillä lopulta ne ovat kuitenkin kaikki yhtä: on syntynyt kokonaisuus.

Kokonaisuutta ei voi koskaan vaheksyä. Se on side, joka sitoo äänet toisiinsa.

Ajatus on kiehtova, koska ymmärrä yhtään mitä olen tähän mennessä kirjoittanut. Ehkäpä tämä teos sai mielessäni aikaan tyhjiön, jota minun täytyy yrittää paikata.

2 minuuttia ja 43 sekuntia ei mennyt turhaan.
0   +1 +2
 
Shah 09.03.2004
Biisin alun alkaessa tiesin positiivisessa mielessä jokseenkin mitä odottaa. Pistin lujalle, menin parvekkeelle röökille. Hiljaista ulkona, pianon säestämänä, ja taustalla kuului aina välillinen variksen raakkuminen ulkoa. Tilanne muuttui mystiseksi, kun tajusin eteeni ilmaantuneen auton. Se oli koko ajan ollut siinä, mutten vain huomannut. Mielessäni kävi; katoaakohan se siitä kun hetkeksi katson muualle. :) Olin tämän biisin tunnelmissa.
0   +1 +2
 
Haava 27.02.2004
Niin paino kuin voi paino olla... Syvallistä... Kaunista ja koskettavaa.. Pari klippiä pilasivat tunnelman joka kerran napsahtaesaan (ainakin 2 kertaa)... AUST! Pois ne! Tämä osoittaa, että soittaja osaa projisoida tunteitaan mustavalkoisille koskettimille.
0   +1 +2