Tanssipiippaus

3:05

Tämä melko teknohtava kappale toimii myös nuorennuslääkkeenä. Biisin kuunneltuasi luulet, että olet tuhlannut elämästäsi viisi minuuttia, vaikka aikaa ei ole kulunut kuin kolme minuuttia. Kymmenen kuuntelukerran jälkeen on säästössä jo kaksikymmentä minuuttia.

0.00   437 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Airola 20.04.2005
Tässähän on jotain oikeaa ideaakin. Eikä ihan hirmusesti riitasointujakaan niinku siinä sun yhessä jollotuksessa. Noi on kyllä jännät noi tikutikitiikutiki-jutut.

Olet mikserin kiinnostavin artisti minun itseni ohella. Ja Johannes Rojolan.

Jos tätä musiikkia pitäisi syödä, sanoisin sitä maukkaaksi ja röyhtäisisin päälle. Ja sitten maksaisin ihan mielelläni laskun. Enkä voivottelisi aterian jälkeen, että nyt on taas TILI - ATERIAN HINTA = NYKYHETKI.

Ja odottaisin seuraavaa tiliä, mutten itku kurkussa enkä sillä ajatuksella, että nyt on liian vähän rahaa. Saisi jo tulla. Se tili. Raha. Ei näin. Vaan niin. Että ei mitään välii (vähän niinku Täältä tullaan elämä -elokuvassa sanottiin).

Kuuntelin kaikki. En ole humalassa, koska en juo viinoja enkä muita alkoholeja. Huumeitakaan en käytä. En myöskään ole kuuro, sillä kuulin musiikkisi. Hullukaan en ole. En varmasti.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta