Ulkopolitiikka

2:23

EU-kansanäänestys. Riitta Uosukainen kysyy eduskunnalta "mietintö jaa, edustaja Saarion ehdotus ei, pyydän vastaamaan jaa tai ei" Ja niin Suomi liittyi Euroopan Unioinin täysvaltaiseksi jäseneksi. Mitä tekemistä tällä on tämän biisin kanssa? No, alkuperäisessä versiossa on Ylen kanavilta samplattu Uosukaisen "pyydän vastaamaan jaa tai ei" taustalla toistuvana mantrana. Tästä Mikseri-versiosta sample on jätetty pois. Tunnelman tämä kappale onnistuu luomaan.

9.00   445 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Martian Law 04.08.2006
Onko ulkopolitiikka näin synkkää? Tunnelma tässä kappaleessa on aika valoton. Kappale on kyllä toimiva. Kuvitelkaapas tätä jonkin A- (tai B-) Studion dokumentin taustalle. Minä näen lähinnä raunioitettujen kaupunkien kivikasoja.
0   +1 +2
 
Elektrojänis 18.05.2005
Ai tässä oli tällainen tausta. En muistanut kuin sen päällä jauhavan puheen. Oliko tässä alunpitäenkin tämmoiset soundit vai vaihdoitko niitäkin?

Aika synkeä kuva ollut näemmä tuosta EU:hun liittymisestä jos sitä nyt on silloin niin tietoisesti ajateltukkaan. Voipi olla, että se oli silloin lähinnä niin, että puheeseen tehtiin soundillisesti sopivan kuuloinen tausta. Toisaalt mistäpä minä näitä kaikkia motiiveja tietäisin.
0   +1 +2