Via my mind

Highlite | 28.03.2008 | Hardstyle
6:10

mieleni on omituinen mutta ehkä tämä auttaa avaamaan sen teille.=)

8.57   610 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=324987
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Dragoneon 26.12.2008
ihme kyllä, kappaleesta tuli sellainen lego-pyramidi mieleen, jossa jokainen kerros on oma värinsä. mitä se sitten tarkoittaa:
* kappaleen rakenne on jotenkin 8-bittisen super marion tapainen. jos terävät kulmat voisi jollain tavalla poistaa, biisin oppisi kuuntelemaan eri tavalla (eli tarkoitan yhtenäisempää instrumenttirakennetta, enemmän ENEMMÄN syntikoita... ja todella paljon harmonicseja, jotta niistä saadaan oikein PUREVAN kuuloisia)
* värit saattavat tuottaa päänsärkyä. kappaleitasi seuratessa olen huomannut paljon vaihtelevia melodioita. suosittelisin kuitenkin (hardcoren ystävänä) yksinkertaisen melodian/äänen/distortionin kehittämistä ja näin psykedeelisen tunnelman luomisen. liekö minussa vika, mutta biisin seuraaminen on todella vaikeaa.
* legot on aina legoja. jotta legot säilyttävät mielenkiinnon, voi pienenpieni mallin muuntaminen olla toisinaan hyväksi... mutta mitäs sitä toimivaa kaavaa rikkomaan(?)

jos kommentti ihastuttaa, vihastuttaa, askarruttaa tai muuten vain aiheuttaa ???-elämyksen, ota ihmeessä yhteyttä. olen aina valmis puhumaan musiikista :)

ja haluan vielä muistuttaa, että vaikka kommentit saattavat tuntua rajuilta, tarkoitukseni on vain antaa rakentavaa kritiikkiä ja rohkaista, ei missään tapauksessa haukkua.

hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta

terv. ile
0   +1 +2
 
10
Haa, selvä hernepussisaoundi.

Biisin tahallinen "suttuisuus" tekee hyvää äänimaailmalle.
Samoin armoton nakutus jyskyttää otsaluuta mukavasti, pehemntää ajatuksia hajottaen ne olemattomiksi.

Kirkas osio muistuttaa onnenpäivistä, joita on harvassa, mutta niitäkin on, ne erottuvat juuri näin, tuosta suttumassasta.
0   +1 +2
 
8
Solosaukko 28.05.2008
olipas yllättävän jänskää. kyl soundeist tykkäsin joo, mut sais kyl vielki kovemman menon.
0   +1 +2
 
starts 05.04.2008
Hyönteisparvi, sähköä... Tämä voisi olla vaikka moderni versio kimalaisen lennosta. Jollakin tapaa aika dramaattinen teos. En ole mikään hardstylen asiantuntija mutta kyllä tässä kovaa mennään.
0   +1 +2
 
8
Tarsier 12.04.2008
Jäätävät soundit.:)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat