Memories From Gran Canaria

Hillside Synths | 13.12.2010 | Instrumental
2:53

säv. ja sov. ... MJA

8.88   629 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
makes69 25.04.2012
Tsä-dääm!
+2   +1 +2
 
J. Hifish 18.01.2011
Tsatsatsaa. Selvää taikurimusiikkia. Setä Simpsalapim tekee taikojaan ja siro avustajatyttönen harhauttaa yleisöä. Tämä soipi taustalla, lanteet keinuu ja lopuksi taikuri vetää hatusta kanin.
+4   +1 +2
 
MOHICAN 10.01.2011
Miksauksesta tein semmotteen huomion rumpujen osalta että basari sais jytistä vähä isommin jotta biisiin tulisi ripaus enemmän svengiä. Muuten on tasot ainakin minun korvaani aikas kohillaan ja tärkeimmät elementit on hyvin kaivettu esiin eri osissa. Jollain tapaa aurinkoisen melankolinen tunnelma tässä teoksessa. Vähän niinkun Uuno Turhapuro olisi Espaniassa ja tää biisi soisi taustalla kun naisasiat menevät mönkään siellä. Melodioita biisissä on kyllä riittämiin ja soittimienkin kirjo on aikas mittava joten värittömättömäksi tätä tekelettä ei voi sanoa. Biisi on sovitettu hyvin sillä se kuullostaa yhtenäiseltä teokselta ja soittohommat tuntuu olevan hanskassa koska soitto rullaa tahdissa aikas nätisti. Hyvin toteutettu biisi jossa oli tyylitietoutta riittämiin.
+2   +1 +2
 
J!! 22.12.2010
Mukavan rento tunnelma tässä biisissä. Huilusyna toimii hyvin torven kanssa yhteen. Miksausta ei ole siloiteltu liikaa vaan biisistä huokuu livesoiton tuntu.
+2   +1 +2
 
9
Kreeta 19.12.2010
Sielu lepäsi tätä kuunnellessa. Ihanan sulavaa ja rauhoittavaa. Soundit hyvät ja tosi nice sovitus!
+2   +1 +2
 
10
Tykkään tyylistäsi, slaavilaista kaihoa, vaikka iloitellaankin.

Minusta tämä on jopa jonkinsorttinen virsi, iloinen toki. Virsi luonnosta, sen kauneudesta, tulevasta tai menneestä kesästä. Hyvä poljento, rytmi on napakan säntillinen ja silti ilmava.
Hyvin viehättävä biisi.
+2   +1 +2
 
9
digius 16.12.2010
Jebou, jonkinlainen hissi/lounge musiikin sekoitus tässä tuli ensinnäkin mulle mieleen.. Toinen huomio liittyy soiton/äänityksen(?) taimaukseen, jonka olet saanut nyt buenosti skulaamaan verrattuna edellisiin kuulemiini HillsideSynth teoksiin, eli no latency today, which is nice! Kivaa bassottelua varsinkin, ja erittäin miellyttävä duurivoittoinen olotilahan tästä jäi. Sanoisinko jopa kesäinen sellainen, tiedäthän, kun seisot auringon paahteessa nilkkoja myöten joessa jonka pohjan sileiksi hioutuneet kivet kutittelevat jalkapohjiasi. Que sueño!
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat